zuzka 18.07.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Wezwał mnie urząd skarbowy i muszę sie wytłumaczyć z rachunków za ostatni rok . A nie było ich dużo - w zasadzie wkopałam szambo i zaimpregnowałam więźbę. Ale obudziły się we mnie wątpliwości - czy mogłam odliczyć wydatki związane z szambem (jakies kręgi, piach i żwir)? Czy nie przeszkadza fakt, że za szambo robi u mnie przydomowa oczyszczalnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.07.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Poczytaj np. to http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11862&highlight=odliczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 18.07.2003 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Nie denerwuj się. US prawie każdego budującego wzywa co roku. Mnie od momentu kupienia dzialki wzywa każdego roku. wydatki na budowę studni i szamba możesz spokojnie odliczyć o ile masz starą dużą ulgę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts