ArtMedia 18.07.2003 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam. Czy wokół okna dachowego powinien być ruszt, czy wystarczy przykręcić te wąskie kawałki płyty tylko na dole a góre wsunąć w szczelinę ościeżnicy okna dachowego? Moja ekipa twierdzi, że nie trzeba. Na mój gust to chyba powinienem zmienić ekipę...A może, ktoś wie gdzie znajdę rysunki techniczne?Na stronach Knauf-a i Rigips-a nie ma. Na NidyGips w ogóle nie znalazłem rysunków technicznych... Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 18.07.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Wsunac owszem, ale przykrecic do boku krokwi u gory i u dolu (jesli trzeba to poprzez nakaladki dystansowe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tczarek 18.07.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Płyta powinna być wsunięta ale i przymocowana do stelarza lub rusztu (nazwa nie ważna) . Gdy tak nie będzie to może popękać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts