Kogutos 18.08.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam Chciałbym sam postawić ogrodzenie (w końcu muszę mieć jakiś wkład własny) ale na całe szczęście tylko od frontu czyli 22m z klinkieru. Czy możecie mi powiedzieć jak to zrobić ? Czy mam wylać fundament ze zbrojeniem jak przy budowie domu a potem na to układać cegiełki??? Naprawdę się w tym nie orientuje (ale wstyd) Najlepiej jak by ktoś miał jakieś fotki ze swojej budowy wtedy bym zobaczył jak to wygląda Czy jest osoba która mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 18.08.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 xxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kogutos 19.08.2007 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzięki bardzo za wskazówki Choć dla mnie (amatora) to język w jakim to napisałeś jest dla mnie nie zrozumiały ale! po dłuższym przemyśleniu tego wszystkiego doszedłem do wniosku że chyba wiem o co chodzi Jak napotkam jakieś trudności to nie omieszkam się odezwać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts