mikita 05.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Błąd w opisie chyba jest:) Bo wychodzi, że stół ma wysokość 90cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.03.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Błąd w opisie chyba jest:) Bo wychodzi, że stół ma wysokość 90cm:) hm... ale w innym miejscu przy opisie stołu też jest wpisana wysokość 90 cm... może to dla koszykarzy ? Tak czy owak, ładny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.03.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Tu jest taka strona, jeśli już była, to sorry, nie pamiętam skąd ja wziełam i zapisałam w ulubionych Oni meble robią na wymiar w trzech odcieniach palisandru. Trzeba wejść na zakładkę oferta: http://www.mundra.pl/ A jakbyście mieli fajne inspiracje odnośnie tej ceramicznej podłogi pod mebelki w takim stylku kolonialnym, to poproszę Myślałam o płytkach drewnopodobnych, ale nie wiem czy to by grało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 05.03.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Drewnopodobne będą grały i coto też dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaśkaW 05.03.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Błąd w opisie chyba jest:) Bo wychodzi, że stół ma wysokość 90cm:) hm... ale w innym miejscu przy opisie stołu też jest wpisana wysokość 90 cm... może to dla koszykarzy ? Tak czy owak, ładny jest No jasne że był błąd, właśnie dzowniłam żeby się upewnić i jest na odwrót. Wysokość 75, szerokość blatu 90. Pani z obsługi sklepu przeprasza za zamieszanie i zapewniała, że nie jest to stół dla koszykarzy:) I od razu go zamówiłam! Zdjęcia stolika chętnie pokaże jak ktoś mnie oświeci jak to zrobić... wstyd się przyznać ale nie umie:( Klikam img... a dalej..ciemna magia...[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 05.03.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Zdjęcia stolika chętnie pokaże jak ktoś mnie oświeci jak to zrobić... wstyd się przyznać ale nie umie:( Klikam img... a dalej..ciemna magia...[/img] Kaśka, ja mam album na Fotosiku i tam przy każdym wrzuconym zdjęciu jest opcja pobierz kody. Zaznaczam taki kod i w całości wklejam tutaj. Inaczej nie umiem, a zależy mi na Twoim stoliku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 06.03.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2008 Tu są fajne, ale bez cen, żeby się nie stresować http://www.belbazaar.pl/furnitures_table.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robert Kielce 14.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 a co myślicie o takim połączeniu http://img397.imageshack.us/my.php?image=eckbanklederov0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 15.03.2008 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Piękne, proste, bardzo mi się podoba. Styl nie do określenia: kolonialno-skandynawski ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaśkaW 15.03.2008 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Zdjęcia stolika chętnie pokaże jak ktoś mnie oświeci jak to zrobić... wstyd się przyznać ale nie umie:( Klikam img... a dalej..ciemna magia...[/img] Kaśka, ja mam album na Fotosiku i tam przy każdym wrzuconym zdjęciu jest opcja pobierz kody. Zaznaczam taki kod i w całości wklejam tutaj. Inaczej nie umiem, a zależy mi na Twoim stoliku agakz przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz pokazuję zdjęcie stolika ale nie miałam kiedy sie za nie zabrać. Nie wiedziałam, że wykańczanie domu jest takie czasochłonne, normalnie nie wiem w co ręce wsadzić tyle pracy jest. Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale mam nadzieję, że odda urok stolika. Jest naprawdę śliczny,w rzeczywistości jest 10000 razy lepszy niż na fotce ( zwłaszcza zrobionej przez mnie). Z tego co wiem to są inne kolory. Mo możesz poprosić sklep o zdjęcie stolika w innych kolorach, obsługa jest bardzo miła więc na pewno Ci wyślą. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4960894a0e55ca43.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.03.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 KaśkaW, śliczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaśkaW 15.03.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 KaśkaW, śliczny dzięki:) naprawdę jest cudny, nawet wiem jak go przystroję, tak jak na zdjęciu w sklepie, na dole położę luzem jakieś sztuczne kwiaty:) a jak znajdę chwilę to pochwalę się również stołem i krzesłami które tam kupiłam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sophia 18.05.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Odświeżam temat.Pochwalcie się swoimi wnętrzami urządzonymi w stylu kolonialnym a w szczególności sypialniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczypiorynka 03.12.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 no ciekawość mnie zżera jakie macie wnętrza kolonialne, pokażcie! Ja też tak chcę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samur_aj 05.12.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Widział ktoś gdzieś taki oto stolik lub coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 (edytowane) w Farmie Kolonialnej na Puławskiej, jeśli nie takie same to bardzo podobne na ten przykład tu http://budmannmeble.pl/products.php?c=111&p=382 Edytowane 5 Grudnia 2010 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczypiorynka 05.12.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 a kto ma w wiatrołapie/przedpokoju wieszak na ubrania w stylu kolonialnym???? szukam natchnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Samur_aj 05.12.2010 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 w Farmie Kolonialnej na Puławskiej, jeśli nie takie same to bardzo podobne na ten przykład tu http://budmannmeble.pl/products.php?c=111&p=382 Dzięki gosiek lecz raczej to nie to. Zapewne zaraz zostanę zlinczowany ze trafiłęm nie do tego wątku ale co mi tam: Mamy już część mebli i pozostał problem ławy do salonu. Meble te które mamy widać na fotce poniżej. A w tej ławie co pokazałem podoba nam się motyw kratki, chcieliśmy go powtórzyć gdyż podobny jest na komodzie i łóżku w sypialni. Jak nic nie znajdę to chyba pozostanie stolarz a o takiego to wiadomo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts