Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wnetrza w stylu kolonialnym

beaz

Recommended Posts

Tu jest taka strona, jeśli już była, to sorry, nie pamiętam skąd ja wziełam i zapisałam w ulubionych :oops: :oops: :oops:

Oni meble robią na wymiar w trzech odcieniach palisandru. Trzeba wejść na zakładkę oferta:

http://www.mundra.pl/

A jakbyście mieli fajne inspiracje odnośnie tej ceramicznej podłogi pod mebelki w takim stylku kolonialnym, to poproszę :D Myślałam o płytkach drewnopodobnych, ale nie wiem czy to by grało :roll:

Błąd w opisie chyba jest:) Bo wychodzi, że stół ma wysokość 90cm:)

hm... ale w innym miejscu przy opisie stołu też jest wpisana wysokość 90 cm... może to dla koszykarzy :o ? Tak czy owak, ładny jest :D

No jasne że był błąd, właśnie dzowniłam żeby się upewnić i jest na odwrót. Wysokość 75, szerokość blatu 90. Pani z obsługi sklepu przeprasza za zamieszanie i zapewniała, że nie jest to stół dla koszykarzy:)

I od razu go zamówiłam!:)

Zdjęcia stolika chętnie pokaże jak ktoś mnie oświeci jak to zrobić... wstyd się przyznać ale nie umie:( Klikam img... a dalej..ciemna magia...[/img]

Zdjęcia stolika chętnie pokaże jak ktoś mnie oświeci jak to zrobić... wstyd się przyznać ale nie umie:( Klikam img... a dalej..ciemna magia...[/img]

Kaśka, ja mam album na Fotosiku i tam przy każdym wrzuconym zdjęciu jest opcja pobierz kody. Zaznaczam taki kod i w całości wklejam tutaj. Inaczej nie umiem, a zależy mi na Twoim stoliku :D

• 2 weeks później...

Kaśka, ja mam album na Fotosiku i tam przy każdym wrzuconym zdjęciu jest opcja pobierz kody. Zaznaczam taki kod i w całości wklejam tutaj. Inaczej nie umiem, a zależy mi na Twoim stoliku :D

agakz

przepraszam Cię najmocniej, że dopiero teraz pokazuję zdjęcie stolika ale nie miałam kiedy sie za nie zabrać. Nie wiedziałam, że wykańczanie domu jest takie czasochłonne, normalnie nie wiem w co ręce wsadzić tyle pracy jest.

Zdjęcie nie jest najlepszej jakości, ale mam nadzieję, że odda urok stolika. Jest naprawdę śliczny,w rzeczywistości jest 10000 razy lepszy niż na fotce ( zwłaszcza zrobionej przez mnie). Z tego co wiem to są inne kolory. Mo możesz poprosić sklep o zdjęcie stolika w innych kolorach, obsługa jest bardzo miła więc na pewno Ci wyślą.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4960894a0e55ca43.html

pozdrawiam

KaśkaW, śliczny :D :D :D

dzięki:)

naprawdę jest cudny, nawet wiem jak go przystroję, tak jak na zdjęciu w sklepie, na dole położę luzem jakieś sztuczne kwiaty:)

a jak znajdę chwilę to pochwalę się również stołem i krzesłami które tam kupiłam:)

• 2 years później...
  • 6 months później...
w Farmie Kolonialnej na Puławskiej, jeśli nie takie same to bardzo podobne

na ten przykład tu http://budmannmeble.pl/products.php?c=111&p=382

Dzięki gosiek lecz raczej to nie to. Zapewne zaraz zostanę zlinczowany ze trafiłęm nie do tego wątku ale co mi tam:

Mamy już część mebli i pozostał problem ławy do salonu.

Meble te które mamy widać na fotce poniżej.

A w tej ławie co pokazałem podoba nam się motyw kratki, chcieliśmy go powtórzyć gdyż podobny jest na komodzie i łóżku w sypialni.

Jak nic nie znajdę to chyba pozostanie stolarz a o takiego to wiadomo ciężko :(

1654_2_Kopia_ELBRU&#8.jpg