a_gnieszka 18.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Mam na myśli parapety, karnisze, firany, rolety, zasłony... i tak dalej Nie mogę znaleźć podobnego tematu... Pomału zaczynam wgłębiać się w wykańczanie okien Ponieważ dom będzie parterowy, chciałabym się wieczorami móc zasłonić przed światem zewnętrznym, jednocześnie wiem, ze nie chcę żadnych ciężkich zasłon. Pochwalcie sie jak macie u siebie! Zdjęcia bardzo mile widziane oczywiscie, im więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 20.08.2007 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Podnoszę Nikt się nie chce pochwalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=26639&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a_gnieszka 20.08.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Dziękuję Nie mogłam znaleźć, wyskakiwało mi tysiac innych wątków o oknach, a ten się schował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 20.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 ależ proszę bardzo, akurat niedawno na niego gdzieś trafiłam i pamiętałam mniej więcej gdzie jest )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts