siewonka 18.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Może ktoś poradzi, czym ogrzać dom ok. 130m2 parter i 70 piętro. Niestety nie ma gazu. Czym ogrzewacie i jak grzejecie ciepłą wodę i jak to wygląda cenowo.Prosimy o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drozdek 18.07.2003 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 CO-piec na olej opałowy, CW-bojlery elektryczne... tak będzie u mnie, choć też nie ustaję w poszukiwaniach lepszych rozwiązań....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipp 18.07.2003 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 CO i CW z pieca olejowego + ogrzewanie z dużego kominka. CW działa dopiero od tygodnia więc nie wiem dokładnie jakie będą koszty. Mam dom bez podpiwniczenia więc ogrzewanie tradycyjne nie wchodzi w grę ze względu na brak miejsca na skład opału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 18.07.2003 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 A jakie były w was koszty instalacji u nas chcemy również dogrzewać kominkiemA połowa domu hol kuchnia jadalnia salon podłogówka reszta kaloryferyCo bardziej się opłaca bojler czy ogrzewania wody piecem olejowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts