MagicDucati 18.08.2007 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 witam, Chciałbym dobudować poddasze do 2-piętrowego domu "kwadraciaka".Przyszło mi na myśl, że postarałbym się wziąć kredyt na takową inwestycję. Ale...Na 2 piętro tego domu moi rodzice (mieszkaja na 1 piętrze) i mój brat (mieszka na 2 piętrze) wzięli już kredyt hipoteczny. - czy ma to jakieś znaczenie jeśli ja chciałbym wziąc kredyt na dobudowanie dla siebie poddasza? (np. może bank stawia za warunek jakiś zastaw itp.) - jaki kredyt w tym wypadku byłby najlepszy? - no i jakie sa szanse na otrzymanie jakiegokolwiek kredytu na budowę tego poddasza? P.S. interesuje mnie kredyt w wysokości 150 tys. zł. Spłata kredytu: jak najdłużej (oczywiście licze się z tym, że wczesniej spłacę). Jestem kawalerem. Moje zarobki pozwalaja mi na jego spłacanie. dziękujępozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/85075-kredyt-na-dobudowanie-poddasza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts