kankanka 19.08.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 W sklepach są kompakty z lejkowatym ujściem i raz jest woda w nich z przodu, raz z tyłu, proszę o poradę, czy taki kompakt z wodą z tyłu jest dobry, mam propozycję odkupienia nieużywanego model Koło, Panda Idol. Czy macie takie, jak się sprawują? Słyszałam, że te które mają wodę z przodu (chodzi o pochyłość w kierunku nóg) są skuteczniejsze i bardziej higieniczne. W trybie pilnym remontuję wc, więc Wasze doświadczenia są bardzo ważne, proszę o rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.08.2007 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 sprawdz, czy muszla jest szkliwiona pod brzegiem i w odplywie, to latwy test, wazne jest, zeby woda omywala cala muszle (przod, tyl i boki) .... no to juz trudniej sprawdzic na sucho sa na forum i tacy, co przymierzali tylek do kibelka, wrazenia mialy wplyw na decyzja o zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lw73 21.08.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 "Mam propozycję odkupienia nieużywanego model Koło, Panda Idol."Witam Jesli idola masz zakupic na czas remontu to ok ale na dłuższą metę to nie polecam.Warto trochę dorzucić i kupić coś firmy Roca. Nie drogie a w dobrej jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kankanka 28.08.2007 06:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Bardzo dziękuję, wszystkie rady wezmę pod uwagę, to ważny szczegół - szkliwienie w miejscach mało widocznych, mało kto zwraca uwagę na takie niby drobiazgi. Ważna jest napewno również wysokość zamknięcia wodnego i ewentualny rozprysk wody w "trakcie" i "po". Dziękuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts