Paula75 18.07.2003 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Droga Redakcjo!Mam propozycję, aby pole na wpisywanie numeru ICQ było bardziej uniwersalne. Obecnie w necie stosowanych jest bardzo wiele komunikatorów.Osobiście kiedyś korzystałam z ICQ i gadu-gadu, teraz już tylko g-g, gdyż jak dla mnie jest poręczniejsze. A przecież jest wiele jeszcze innych komunikatorów. Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 18.07.2003 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Popieram Paulę. Ma preferuje gadu-gadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Obsluga techniczna 18.07.2003 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam,Mam propozycję, aby pole na wpisywanie numeru ICQ było bardziej uniwersalne. Obecnie w necie stosowanych jest bardzo wiele komunikatorów.Tak to prawda - spróbuje wkrótce kontaktować się w tej sprawie Pozdrawiam Dział Informatyki Wydawnictwo Murator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts