Slawek Skierniewice 19.08.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Witam wszystkich.Interesują mnie wszystkie spostrzeżenia z budowy Basi, oczywiście też zdjęcia z realizacji budowy.Mam zamiar postawić ten dom.Wiem że są gdzieś opisy domu Basia, ale cytowane są jako dom "Adama i Ewy" itp. Chodzi mi konkretnie o projekt Basia i możliwości zwiększenia salonu czy ktoś coś takiego robił.[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawek Skierniewice 27.08.2007 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czyli Basia z Archipelag ma zainteresowanie licząc 140 wyświetleń mojego zapytania.Szkoda że pani z Archipelag tego nie widziała pisząc mi że projekt Basia nie jest w kręgu zainteresowania i że nie będzie innych wersji np. Dobromiła I, II itp.Szkoda także że są tylko same zerkania na temat, chciałbym naprawdę zobaczyć wasze realizacje z budowy tego projektu oraz dowiedzieć się o wszelkich uwagach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasja 04.09.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wysłałam Ci informację na skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts