mikson 19.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 mam pytaniena ile warte sa uwagi takie hybrydowe okna aluminiowo drewnianehttp://www.sokolkasa.pl/?lang=pl&page=2&pid=10 czy ktos moze ma takie ? i czy warte sa swojej cenyczy faktycznie doplacajac do takiego systemu mozna zapomniec o konserwacjach zewnetrznych okna? pytam z czystej ciekawosci,narazie zbieram informacje, chcialbym miec drewniane ale nie chce miec co pare lat ciaglych konserwacjipcv z okleina drewniana nie chcialbym stosowac takiego rozwiazaniaewentualnie pcv ale z kolorowa masa plastyczna,, cena jest wysoka za okno, dlatego chcialem uzyskac informacjeczy jest sens doplacac do takich rozwiazan, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikson 21.08.2007 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 tnx za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 21.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 po prostu nikt nie ma takich okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa__77 31.05.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2011 właśnie chcę takie zamówić, zastanawiam się nad firmą. Może ktoś już jednak ma te okna od 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kupiecjudex 18.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2011 Też takie okna mam na oku z firmy Albud Wołomin. Podobno jest ro połącznie elegancji okien drewnianych z trwałością okien aluminiowych. Niestety z kolorystyką aluminium są problemy. W Albud mają tylko malowane proszkowo, zatem bez jakiejkolwiek faktury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts