CoolaTT 19.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam, właśnie dzisiaj kupuję działkę położoną obok linii 110, pytałem gdzie mogłem i oprócz "wad" typu szum podczas upałów, albo błysków podczas burzy nic groźnego nie usłyszałem. Dom zamierzam budować w odległości około 40-50m od linii 110. Teraz mieszkam w wieżowcu na pierwszym piętrze i z tego co twierdził jeden z specjalistów z którymi rozmawiałem, przeprowadzę się w bezpieczniejsze dla zdrowia miejsce. Do tego zamierzam odgrodzić się drzewami, oczywiście w ramach przepisów 15m od linii 110 (ze względów estetycznych). Pozdrawiam Sławek W odległości 40-50 metrów to jedyne co może ci przeszkadzać to niezbyt estetyczne słupy, ale na pewno nic słyszeć nie będziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 20.10.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Niestety będziesz słyszeć przeskakiwanie iskry na izolatorach przy dużej wilgotności powietrza. Podczas silnych wiatrów słychać gwizdy. Nie jest tak kolorowo jakby można było przypuszczać. Ale na pewno jest lepiej niż w mieście w bloku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomaszmackowski28 31.08.2012 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Kupiłem właśnie taki miernik do mierzenia pola elektromagnetycznego trzy osiowy z dokładną skalą. Jeżeli ktoś ma jakieś wątpliwości chętnie wykonam pomiary. lub wynajmę do samodzielnego wykonania pomiarów. Jestem z Konina z wielkopolski. Cena za wynajem to 50 zł za dzień bo miernik nie należy do zbyt tanich. Myślę ze to i tak nie dużo a pomoże rozwiać wątpliwości tel. 693 563 841 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts