rammadan 26.08.2003 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Uważaj na sprężynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość John 27.08.2003 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2003 Dwadzieścia lat spania na takim materacu i żadnych skrzywień kręgosłupa. A jak chciałem wyjść z łóżka to musiałem się wykuliwać (bo materac był strasznie wyleżany, poprostu się zapadł do środka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość john 07.09.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2003 CZY JEST KTOŚ JESZCZE TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rammadan 08.09.2003 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Juz nie, wiemy że sienniki są najlepsze. I oto Polska Ludowa 44 lata walczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceka 08.09.2003 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 Spróbuj na tej stronie: http://www.materace-mkfoam.com.pl oglądałam -wg mnie mają nawet fajną ofertę i nawet jakieś wyróżnienia na targach otrzymały te ich materacyki!! A ceny też są konkurencyjne!! Mam cennik - osobom zainteresowanym mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 A co myślicie o materacach wodynych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.09.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Że nie nadają sie dla osób z chorobą morską lub lokomocyjną (czyli dla mnie) Obawiałabym się też przebicia, np. przez kocie pazury... Ale za to podobno spełnianie obowiązków małżeńskich jest bardziej urozmaicone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Alanto - zupełnie nie pomyślałam o chorobie morskiej - czyli odpada O pazurkach kocurka też nie pomyślałam (a prześcieradła mam prawie wszystkie poniszczone) - znowu odpada. Ale jak tu spełaniać obowiązki małżeńskie jak się ma chorobę morską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 10.09.2003 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Ale jak tu spełaniać obowiązki małżeńskie jak się ma chorobę morską? Na stałym podłożu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.09.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2003 Może być twardo dlatego myślałam o czymś miękkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.10.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 ten temat też był poszukiwany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 13.10.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2005 a może się ktoś wypowiedzieć nt materaca ZEUS Janpolu bodajże?(to ten z biednym konikiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 14.10.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Dzięki Sonika za podsunięcie wątku Idę dziś zamawiać łózko i materac BRW. Ciekawe czy będzie wygodny i wytrzymały. Ma sprężyny w kieszonkach i pokrowiec do ściągania i prania. Wielkość to ok. 160 na 200. Hihihi, jak będę musiała go wietrzyć to zostanę herod babą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 14.10.2005 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Kurcze pieczone!! mój wątek ozył PO dwóch latach nadal jestem zadowolone ze swojego wyboru. Latex to fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylur 22.10.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 A plecki mniej bolą?? Ja właśnie jestem na etapie zakupu materaca i na razie wiem jedno chcę sprenżynki w kieszonkach. A co dalej?? Jakie warstwy obudowy kokos,koński włos, latex?? Jak za duży wybór to jakos cięzko się zdecydować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 24.10.2005 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2005 Ja mam od chyba juz trzech lat siedmiostrefowe sprezynki w kieszonkach plus obicie z latexu. Gdybym miał jeszcze raz kupować to chyba bym odzałował pare złociszy i kupił troche twardszy materac strefowy ale z samego latexu ale tylko dlatego żeby był jeszcze twardszy. Co do plecków to nie ma się co oszukiwac- ćwiczeń nie zastąpi najlepszy materac. Jest jednak o tyle lepiej że nie budze sie rano z nólem w krzyzu jak to sie zdażało na strym materacu. Poza tym przestały mi drętwieć w nocy ręce ( no chyba ze się jeakoś nieszcxęśliwie zawinie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 03.11.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2005 sprężynowy ale z matą kokosową, ja mam dwustronny do tego z różną grubością maty kokosowej. To chyba najważniejsze, wykończenie to jakiś cieniutki lateksik i coś tam jeszcze plus pokrowiec ściągany -można uprać jeśli się zabrudzi, albo nawet wymienić.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rimsky 07.02.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2006 zdecydowanie lateksnic sie z nim nie dzieje, nie odgina sie (a mamy stelaz z mozliwoscia postawienia zaglowka) , w sklepie mk kolo powiedzieli mi, ze wlasnie dlatego zawsze polecaja lateks - ortopedyczny, zdrowy, sprezysty, nie do zameczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aanusza 08.02.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2006 A czemu większość z was uparcie mówi MATERACY MATERACÓW, MATERACÓW - budowlańcy obie formy są poprawne polecam odwiedzenie strony: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=31140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 18.04.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2006 zdecydowanie lateks nic sie z nim nie dzieje, nie odgina sie (a mamy stelaz z mozliwoscia postawienia zaglowka) , w sklepie mk kolo powiedzieli mi, ze wlasnie dlatego zawsze polecaja lateks - ortopedyczny, zdrowy, sprezysty, nie do zameczenia witam wszystkich .w swoim zyciu mialam 2 rodzaje materacy-1spręzynowy-nie wspominam go dobrze 2 -obecny lateksowy,także z Koła.Śpimy już na nich-(2odzielne po 80cm) 3rok i nic ale to nic sie nie dzieje.wzieliśmy troszkę lepsze 7 stref ciężkosci.z wentylacją czy jakos tak sie nazywa, pokrowiec zdjmowany do prania, antyalergiczny sprężysty jesli oczywiscie mamy pod dupką stelaż.w koncu sie wysypiamy z mężem.choc mieli także w sprzedaży spręzynowy,ale cudo 600 sprezyn na m2,rewelacja no ale trzeba za nia niezle zaplacić-3 lata temu po 900zl kazdy-80 cm.wykonczony u góry lateksem oczywiscie.wiec w zasadzie to jeden i drugi jest godny polecenia.wspomne tez ze nie ma co zalowac na porządnystelaż,my otym zapomnielismy i niestety szczebelki pekaja podczas........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts