mynia_pynia 19.08.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Byliśmy wczoraj na działce, otworzyć w końcu skrzynkę i zobaczyć, co w niej jest. Inna bajka, że skrzynkę mam od maja, chłopaki budują na agregacie. Chciałam pooglądać, co tam jest i co mam zrobić, żeby mieć prąd. (Tu możecie mi napisać, co mam zrobić) Wkładam kluczyk przekręcam, naciskam, przyciskam, szarpie, kombinuje i nic - Jak się otwiera tą skrzynkę??? Wymacałam ją dokładnie, konstrukcja mało skomplikowana - tak mi się wydawało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 19.08.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 pewnie przekrecic kluczyk o ćwierc obrotu i otworzyc - moze sie drzwiczki zaklinowaly u mnie nie trzeba klucza - kreci sie caly zamek - co chyba tez nie jest dobre - widzielm, ze nowe skrzynki juz nie maja takich okraglch zamkow tylko chyba oczko do kludki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 19.08.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 w niektórych skrzynkach jest taka rączka która wychodzi jakby ze skrzynki - jest ona pionowa i ze skrzynki wyciąga się dolna jej część natomiast górna jest na zawiasie w skrzynce. należy ją po wyjęciu przekręcić w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3241mirek 20.08.2007 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Zawołać elektryka żeby "podał " zasilanie i udzielił instkukcji obsługi przy załączaniu zasilania. Nic sam nie kombinuj, bo jak masz problem z otwarciem skrzynki tzn. ze potrzebujesz instrukcji obsugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LuiLin 20.08.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a ta skrzynka to przypadkiem nie jest do otwierania dla ekelktryków a nie dla ciebie? tak mi się wydaje. skrzynka do otwierania dla ciebie jest w domu, sa tam bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts