hufal 19.08.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ponieważ nie mam czasu chodzic po dostawcach umieszczam ogłoszenie tutaj Kupię pokrycie na cały dach - wymiary/ plan na maila - orientacyjnie 1048 x 1071 - czterospadowy o spadku 30 stopni - (dwa pełne trójkąty oraz 2 trójkąty ścięte troszkę u góry - linia górna ma 80 cm) - opisuję tutaj jak umię 2 kominy Wymagania: dostawa 3/4 tygodnie - dachówka ceramiczna - kolor ciemno-czerwona - coś jak dojrzała czeresnia/wiśnia / lub czerwono-brązowa - angoba. Wielkość normalna - tj. nie taka co wchodzi 5/6 sztuk na m2. Cena rozsądna - uważam, że nie stać nas na totalne oszczędzanie (chytry 2 razy traci) - ale przepłacać 30% za wzrost "użytkowności" o 2% też nie chcę. Gwarancja min. 30 lat. Opcjonalnie 1 okno dachowe - doświetlenie poddasza nieużytkowego. Płacę przy odbiorze - zaliczka do 35% wartości dachu - transport do ustalenia. (ten punkt do dogadania - ale po ewentualnym osobistym spotkaniu) Drewno mam Proszę pisać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts