Gość mast1 18.07.2003 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Oglądaliśmy mieszkanie, które chcielibyśmy kupić. Wszystko OK, jedynie na suficie w łazience i ubikacji widać zacieki i wybrzuszenia - podobno sąsiad nie miał uszczelnionej kabiny prysznicowej i zalał...Właściciele twierdzą, że nic z tym nie zobili, bo wiedzieli, że się już wyprowadzają.Ile może kosztować remont takiego sufitu i czy są jakieś ewentualne "niebezpieczeństwa" wynikające z tego zalania, tzn. czy mamy się tym nie przejmować, czy też coś jeszcze sprawdzić? Z góry dzięki za rady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.07.2003 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 1) Przede wszystkim remont kabiny u sąsiada.2) Trzeba ocenić czy tynk z sufitu przypadkiem nie spadnie na głowę. Jeśli ocena potwierdzi to przypuszczenie to nie pozostaje nic innego jak skuć stary tynk i położyc nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.07.2003 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Wowka ma rację.Warto by sprawdzić czy sąsiad tylko raz zalał i czy tylko kabina prysznicowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mast1 18.07.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Wowka ma rację. Warto by sprawdzić czy sąsiad tylko raz zalał i czy tylko kabina prysznicowa. no dobra, tylko jak ja to mam sprawdzić??? przecież sąsiad się nie przyzna wprost, że notorycznie mu coś przecieka. Mogę popytać w administracji wspólnoty, ale oni też mogą nie wiedzieć......Ciężka sprawa, a żal mi trochę tego mieszkania,bo jest idealne pod innymi względami i ciężko było takie znaleźć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts