Leon_r 20.08.2007 02:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Mam na imię Radek i właśnie zaczynam przygodę z budową Działka już zakupiona, teraz trwaaaaaaaaaa załatwianie wszelkich papierów :/ Pozdrawiam wszystkich forumowiczów licząc na ich cenne rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 20.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Witaj Wytrwałości w trwaniu życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leon_r 20.08.2007 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Projekt mam już prawie - rysuje się na podstawie projektu PAOLO biura projektowego Arkada (domyarkady.pl). Trochę inne elewacje i dach, bryła pozostaje ta sama.A dziś dowiedziałem się właśnie że w celu załatwienia przyłącza energii muszę poczekać na mapę projektową (termin 4 tygodnie). Energetyka ma znów na wykonanie przyłącza do pół roku.A chciałem w tym roku zacząć buahhahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 22.08.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 tez witam mysl pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts