Tobar 20.08.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Trochę źle dobrałem fugi do płytek i mają nieco za jasny kolor.Jest możliwość aby je jakoś nieco przyciemnić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 20.08.2007 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 xxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tobar 23.08.2007 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Mam głęboko położoną fugę, bo ją wpychałem szpachlą centymetr po centymetrze. Potem mokrą pacą z gąbką przetarłem to i wyrównałem... no i jakaś ta fuga blada wyszła... to chciałem ja przyciemnić trochę. Z tego co napisałeś zrozumiałem że mam trochę wydłubać fugę którą położyłem i w jej miejsce położyć ciemniejszą... a bez dłubania sie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 03.09.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 no nie wydlubac tylko rozrobic tak by byla wodnista i sprawdz w miejscu malo widocznym czy pomoze i czy to ten kolor a jak niechcesz to przetrzyj olejem jadalnym tez przyciemni pozdrawiam nie pytaj jakim olejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunarb 18.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Możesz zastosować renowator do fug Poszukaj w internecie jest tego sporo. Służy do renowacji starych fug i przebarwiania fug Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siobhan1 21.09.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Znam jeszcze jeden sposób - trzeba wszystkie fugi "objechać" kredką świecową w odpowiednim kolorze. Niestety po jakiś czasie znowu sie "spierze" ale do tego czasu sie już zabrudzi i itak będzie już ciemniejsza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts