Endriuszka 20.08.2007 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 LMP 57A z pracowni M&L Lipińscy i mam pytanie: ten projekt ma KOMINEK ?????????????? bo nie widzę :cry: to jest raczej faworyt a jak nie będzie miał kominkja to będzie WIELKA TRAGEDIA :cry::cry::cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 20.08.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Nie ma tutaj kominka ... Teoretycznie jest miejsce i możliwość doprojektowania bez dużych zmian, ale bedzie w dość niefortunnym miejscu : na drodze do kuchni na ścianie od łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 20.08.2007 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 a mógłbys mi wkleic gdzie może być ten kominek ???? byłbym wdzięczny pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romek163 20.08.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 może być cięzko, szczególnie dlatego, że góra nie jest odbiciem dołu. Najlepiej udać sie do jakiegoś biura projektowego i tam powinni zaproponować dobre rozwiązanie. Kominek to jest bardzo nieiwelka zmiana w projekcje. Na tych rzutach widać komin wentylacyjny w pomieszczeniu 1.2 Można go rozbudować od dwa kanały i piękny kominek już jest ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paweu 20.08.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 W tym miejscu gdzie jest mały stolik i dwa krzesła przy scianie w salonie, za ścianą jest brodzik prysznicowy. Tam najmniejszym kosztem dałoby się dorobić kominek, należałby do juz istniejących kominów domurować kanał wentylacyjny i dymowy. Tylko, że nienajlepsze miejsce, bo na trasie komunikacji wejście - kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 20.08.2007 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 może być cięzko, szczególnie dlatego, że góra nie jest odbiciem dołu. Najlepiej udać sie do jakiegoś biura projektowego i tam powinni zaproponować dobre rozwiązanie. Kominek to jest bardzo nieiwelka zmiana w projekcje. Na tych rzutach widać komin wentylacyjny w pomieszczeniu 1.2 Można go rozbudować od dwa kanały i piękny kominek już jest ;] bedzie to miało "ręce i nogi" czy lepiej sobie odpuścic ten kominke ?????????? podobaja mi sie kominki a w szczególnosci : zima pełno śniegu a ja w salonie siedze sobie z zonką przy kominku i jest super atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts