dodi 21.08.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Hey Mam kupić panele Kronoorginal do sypialni i do pokojów dziecinnych i zastanawiam sie czy kupowac klase 3 czy może 4, różnica w cenie to 12zł na m2 Czy warto dokładać? dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 21.08.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Do sypialni nie warto, do pokojów dziecinny warto. Zmień moze dostawcę na Classena - słyszałem sporo opini że Krono się nie sprawdza. trzeszczy na zamkach. sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 21.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja bym wszędzie dał 4 - a to żona w szpilkach, a to może jakiś pies biegający po domu. Różnica w cenie naprawdę niewielka a 4 prawie nic nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi 21.08.2007 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Do sypialni nie warto, do pokojów dziecinny warto. Zmień moze dostawcę na Classena - słyszałem sporo opini że Krono się nie sprawdza. trzeszczy na zamkach. sebo8877 sebo tylko że akurat w krono orginal nam "siadł" wzór , co do jakości to może mówisz o kronopolu a to są kronoorginal ,ponoć ma być różnica dodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romstan 21.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam!mam takie panele kronoorginal i w dodatku w salonie i sobie bardzo chwale!!a co do klasy to nie warto przeplacac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.08.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witamuważam, że warto dopłacić do klasy A4- my tej klasy panele mamy w całym domukupiliśmy panele kronoorginal-dąb dworkowy-przeżyły wiele- a są jak nowe w naszym mieszkaniu w bloku(teraz tam mieszka teściowa) położyliśmy panele A3- i widać różnicę po podobnym okresie użytkowania- a nie mam tam psa, dwóch kotów, chodzenia w butach, piasku, wyjścia na taras to moja opiniapzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tres34 21.08.2007 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 W ogole panela nie warto zakladac. Przekonasz sie niezaleznie od klasy czy czegos tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arkadius 21.08.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 W ogole panela nie warto zakladac. Przekonasz sie niezaleznie od klasy czy czegos tam. to moze nam doradzsz i pochwalisz sie co warto zakladac na podlogi? chyba ze nie warto nic zakladac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SNCF 21.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 21.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 teak,wnege,jatoba,merbau,dąb,jesion itd panele to ten wiór z nadrukiem? przeciez wystarczy po tym sie ślizgnąć w skarpetkach i możemy elktrowstrząsem kogoś potraktować, takie to jest sztuczne i sie elektryzuje tzn sysntetyczne skarpetki sie elektryzuja ? a to pech trzeba bawełniane nosic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 21.08.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 ciekawe dlaczego się jeszcze przez te panele nie zabiłam może i źle, że nie, bo bym takich głupot nie czytała... pzd myślących ciepło o panelach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogi1 21.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dziwny jest ten świat ktos pyta o panele - to juz mu wciskaja barlinki i parkiety ktos chce założyc blachodachówke - odrazu atak czego nie dachówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.08.2007 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dziwny jest ten świat ktos pyta o panele - to juz mu wciskaja barlinki i parkiety ktos chce założyc blachodachówke - odrazu atak czego nie dachówka swieta racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 22.08.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 nie wiem dlaczego mi się wydaje panele podłogowe bardzo dobrze nadają się do SZYBKIEGO położenia gdy chcemy SZYBKO zrewitalizować podłogę w mieszkaniu /zamieszkanym/ - jeden dzień i gotowe -panele pięknie wyglądają na podłodze... i tańsze są od parkietu - ale jednak to nie to... klasy klasami - coś ostrego upadnie na podłogę i już rysa na stałe zostaje... jako nawierzchnia podłogi - budując dom - /jeżeli tylko mamy pieniądze/ - to jednak parkiet by się lepiej nadawał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 22.08.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 beton44- i Ty też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 22.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 prawda jest taka, ze panele sa poprostu rozsadnym i tanim wyjsciem na zrobienei podlog jak mamy wydac okolo 50zm/m2 paneli (panel+podklad+folia) i nawet zupelny lewus moze je sam probowac ulozyc to to sie kalkuluje i po jakiego ktos mowi - ze lepsza jest podloga drewniana za 150 zl/m + ukłądanie przez fachowca + cyklinowanie + lakierowanie mysle ze jakies 90% ludzi kupujacych zdaje sobei z tego spwawe - jednak wydac 5 tysiecy, a 20 to jest mala i nieistotna roznica .... dla osob ktore na oparach z portwela chca dojechac do konca budowy .... ehh pozdrawiamPiotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 22.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ech ludzie przecież to wszystko zależy od zasobności portfela i od wygody.Panele można kupić takie i położyć je w taki sposób aby nie hałasowały. Ja na razie w całym domu położę panele. Może kiedyś jak będzie mnie stać położę sobie tek a na razie.... do 50zł/m2 + korek jako podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 22.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Ech ludzie przecież to wszystko zależy od zasobności portfela i od wygody. Panele można kupić takie i położyć je w taki sposób aby nie hałasowały. Ja na razie w całym domu położę panele. Może kiedyś jak będzie mnie stać położę sobie tek a na razie.... do 50zł/m2 + korek jako podkład. tak na razie to proponuję wykładzinę jakąś dywanową po 6 zł/metr kwadratowy... to chyba najtaniej wyjdzie całkiem całkiem przez kilka lat.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 24.08.2007 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 "tymczasowo" nie musi oznaczac "najtaniej" lub byle jak .... do tego panele maja rowniez pare plusow w stosunku do parkietu, o tym rowniez warto pamietac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 24.08.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 "tymczasowo" nie musi oznaczac "najtaniej" lub byle jak .... do tego panele maja rowniez pare plusow w stosunku do parkietu, o tym rowniez warto pamietac oświeć nas .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts