aniastefan 21.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Czy ktoś z Was użytkuje sprzęt AGD Mastercook. ZAmierzam kupić tej markilodówko-zamrażarkę, zmywarkę płyte gazową , piekarnik, okap, mikrofalę wszystko do zabudowy. Proszę o opinię czy warto i gdzie kupować najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 21.08.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja jeszcze nie użytkuję ale szlag mnie trafił na okap mastercooka (mam kuchnię, piekarnik, okam Mastercook) Okap ma mocowanie totalnie bez sensu wszystko się trzęsie jak galareta i nachodzi błędne koło. Żeby ustawić okap trzeba go ustawić rękami, zostają ślady, potem jak się wyciera ślady to okap się przestawia (mówię o obudowie rury wylotowej, wentylatora) i tak w kółeczko, chyba dopiero w białych rękawiczkach da radę o ile to wszystko się nie rozleci ... tego h.. konstruktora chciałbym spotkać i mu powiedzieć a może pokazać co o tym myślę KRETYNIZM, konstrukcja w tyle za budową cepa. Nad okapem mam wysokość sufitu 2,50 (obniżenie) a od blatu okap 75 cm (to i tak już za wysoko) i co... zabrakło elementów tych pionowych od okapu do sufitu jakieś 8 cm. PARANOJA. Czy okap jest produkowany do pomieszczeń 2,30 ??? Kolejna wtopa to pionowa obudowa jest dwu częściowa i ma inny kolor niż druga częśc obudowy i główna część okapu... ręce opadają...niebawem będę to dziadostwo reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniastefan 21.08.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 dziękimożesz podać model tego okapu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szklanka literatka 21.08.2007 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Drugi raz nie kupię lodówki Mastercook! Mam chlodziarko-zamrażarkę, 3 lata. Po 1 roku odpadl uchwyt drzwi chlodziarki. Używana normalnie, bez wypadków, nikt nie szarpal, nic nie spadlo. Mocowany na 2 wkręty. 'Wyrobilo" sie wokól wkretów a uchwyt popękal. Po 2 latach okazalo sie, ze uszczelka wokol drzwi chlodziarki sklada się z dwoch warstw. Ta wierzchnia odchodzi i uszczelka nie uszczelnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts