KrzysiekSw 18.07.2003 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam!Chcę na początku września (mooooże koniec sierpnia) zalewać fundamenty. Uciekam przed VAT i się spieszę. Czy nie przkombinuję jak po miesiącu wezmę się na wznoszenie ścian (beton komórkowy 36cm)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 18.07.2003 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Witam! Czy nie przkombinuję jak po miesiącu wezmę się na wznoszenie ścian (beton komórkowy 36cm)? Pozdrawiam Spokojnie, jak beton z wytwórni to nawet po kilku dniach, a jak własnej roboty to trochę dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 18.07.2003 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Beton to jedno, mnie niepokoi ewentualne obsiadanie gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 18.07.2003 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 A kto Ci obsiadł grunt A poważnie, osiadaniem sie nie przejmuj, obciążenia będą tak powoli przyrastac, że grunt tego prawie nie zauważy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 18.07.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 o, juras - pocieszyłeś mnie. Mój był z wytwórni i ma się uleżeć tylko przez tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 18.07.2003 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Na dobrą sprawę możesz zacząć murowanie po 2-3 dniach, a już na pewno po tygodniu. Obciążenia będą przybywały systematycznie na całym obwodzie a nie w jednym miejscu. Pamiętaj tylko, żeby ten beton polewać wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts