zielonooka 22.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 racja, pomerdalo mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 22.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kiedyś usiłowałem w Media kupić mojemu tacie odtwarzacz MP3. Nie chce mi się pisać (bo jestem wykończony wykańczaniem domu ) ale nauczyłem się, że w MM się ogląda a kupuje się gdzie indziej. Wczoraj natomiast zrobiłem wyjątek bo kupiłem tam okap, którego nigdzie indziej kupić nie mogłem. Okap był standardowy jak na MM czyli zwrócony przez kogoś - poznałem po opakowaniu i "śrubkach". Olewam - traktuję go jako element krajobrazu, natomiast utwierdzam się w moim przekonaniu co do MM, które wyraziłem powyżej. Dla informacji - zmywarka, którą niedawno kupiłem za 1669 w MM kosztuje 2499. Jak powiedziałem sprzedawcy, że zamówiłem taką za ww kwotę to powiedział, że sprzeda mi taniej. Na moje stwierdzenie, że nie będę się zachowywał niepoważnie bo już gdzieś to zamówiłem, powiedział, że skoro chcę kupować drożej to już moja sprawa . Ręce opadają. Dobranoc Sebo. Postarołeś sie chopie w końcu ło tego łebka . Robotny z Ciebie Hanys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 23.08.2007 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ...... Dobranoc Sebo. Postarołeś sie chopie w końcu ło tego łebka . Robotny z Ciebie Hanys Pieronie a nie widzisz - ostało mi jeszcze jakis 170 i pora dni Jak robić to robić - w dziyń budowalnaka w nocy tysz byudowlanka - cały czas trza cos dolywać - a tak na poważnie - wczoraj sie pokozoł mo 9 cm (a jo go juz kochom) jak narazie wszystko idzie tak jak iśc powinno. Godom o nim w formie Bajtel - bo co śniego bydzie nie wym - gańba go było pokozać co mo miyndzy nogami .... Czos pokoże Pozdrowiom Cie piejar i maluj - maluj - a tom masakrom flizowom to sie nie sztresuj - piniondze szczynścio nie dowajom - a szczególnie ich brak Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piejar 24.08.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 ...- bo co śniego bydzie nie wym - gańba go było pokozać co mo miyndzy nogami .... Czos pokoże My do końca nie wiedzieli bo taki był plan. W sumie wyszło na to, że mom dziecka czyli dziołcha i synka. ...a tom masakrom flizowom to sie nie sztresuj - piniondze szczynścio nie dowajom - a szczególnie ich brak Tjaaaa. Właśnie się skończyły ale na dniach mają przyjść nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 31.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Kupiłem blendera AGD w media-markt. Okazało sie że prezen jest nie trafiony. Chiałem oddać ten towar do marketu spowrotem. Uzyskałem informacje iż nie ma takiej opcji. Moge jedynie wybrać coś innego w tej cenie lub wyższej (dlaczego kużwa nie niższej). Ze względu na wzgląd że zachowuja się jak najgorsze chamy mam ochotę zrobic im kuło d...upy. Jest jakaś mozliwość aby to uczynić. Zostaje mi tylko Rzecznik Praw Konsumenta??? Od zakupu minęło 5 dni roboczych a 8 kalendarzowych. Sebo8877 Przyznam, że jakieś dziwne zachowanie ze strony Media Markt...Ostatnio mąż kupił laptopa właśnie w sklepie tej sieci...Po 3 dniach testów okazało się, że nie jest zadowolony. Zgodnie z umową zwrócił go , zaznaczam, że nie wymienił.. Nie było żadnych problemów...Czy sklepy tej samej sieci mogą kierować się różnymi zasadami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts