tdxls 17.09.2003 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 O proszę. Nasz wątek o uzależnieniu z wariatkowa trafił do ksiązki skarg i zażaleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.09.2003 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2003 Wydaje mi się, że treść tego wątku jak najbardziej tu pasuje, wszak wystawia dobrą opinię o Forum, natomiast piszący kwalifikują się ... do Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.09.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 piszący kwalifikują się ... do Ale czy informatyk może nam pomóc? No chyba, że zablokuje wejście na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.09.2003 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2003 Wiesz myślę, że radykalnie może nas z tego wyleczyć nasze szefowstwo/ jeżeli ktoś nie jest szefem/...jak nas namierzy i zacznie śledzić jak efektywnie działamy na Forum. Kiedyś zaproponowałam koleżance pracującej w Niemczech korespondencję emailową odmówiła stwierdzając, że w jej firmie panuje kontrola pracy w zakresie poczty elektronicznej i korzystania z internetu. Nie chcę być złym proprokiem ale... pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 01.10.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Ja już stwierdziłam, że z choroby forumowej nieda się wyleczyć.. tak samo jak z choroby budowlanej.. jak się raz zaczęło to do końca życia... Jeszcze trochę i trzeba będzie się zapisać do Klubu Anonimowego Forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 01.10.2003 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Jestem anonimowym Forumoholikiem... nie mailuję od trzech dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stóweczka 12.02.2004 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2004 Jeszcze nie zaczęłam budować, a już siedzę na forum do 2.30 w nocy. Myślę, że juz jestem uzależniona. Najgorsze jest to, ze wcale nie chcę się wyleczyć. Na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 18.02.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 nałóg jakich wiele, jednak patrząc na skutki wolę być uzależniona od forum i nie zamierzam się leczyć, przecież budowa trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 18.02.2004 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Jak chcecie się wyleczyć z forum to podpadnijcie red Paplińskiemu tak jak ja a on skutecznie was z forum "wyleczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts