gorgonit 21.08.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 WitamCzy gmina moze nie zgodzić się na poprowadzenie wody w drodze na odcinku 80 metówDodam do tego ze droga jest szerokości 4 metrów. Obowiązuje miejscowy plan zagospodarowania w któwym działki przeznaczone są na cele budowlane .Czy gmina w sytuacji kedy sama wskazałą teren jako budowlany ma zapewnić dostęp do mediów ??Sprawa dotyczy 3 działek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sliwaprz 21.08.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Musi sie zgodzic, Mialem podobny problem, oddajcie sprawe do sadu, zaraz zmienia zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ElizaLL 21.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Właśnie mam ten sam problem. Kupiłam działkę oddaloną o 350 metrów od mediów, przy drodze bitej. Zgody właścicieli działek sąsiadujących z drogą nie udało mi się otrzymać, i będę obecnie występować do gminy o zgodę na przeprowadzenie wody, kanalizacji i prądu w pasie drogowym. Ustnie otrzymałam odpowiedź że o ile przeprowadzenie wody i kanalizacji jest jeszcze możliwe, o tyle na prąd prowadzony słupami nie wyrażą zgody. Natomiast prowadzeniem kabla w ziemi nie jest zainteresowany Enion ponieważ inwestycja tego rodzaju będzie droższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonit 21.08.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Na razie to decyzja urzędników. Kolejnym krokiem z mojej strony będzie rozmowa z burmistrzem zobaczę czy to przyniesie jakiś skutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts