pierniczek78 21.08.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 witam planuję pierwszy większy remont jestem zupełnie zielopna więc proszę o pomoc. Większość zaplanowanych robót (wymiana kafli podłogowych w całym mieszkaniu, remont łazienki i wc, wymiana drzwi i starych metalowych ościeżnic, wymiana kaloryferów, zabudowy ściankami k-g) można zdaje się przeprowadzić w okresie jesn-zima-wiosna. Tak też pewnie będzie u mnie - zanim znajde odpowiednią ekipę z Trójmiasta a oni wolne terminy. Zanim nadejdzie sezon grzewczy chciałabym wymienić tylko kaloryfery i tu wyłania się pytanie Chcę wymienić kaloryfer w łazience na taki grzejnik rurkowy-nie wiem jak się fachowo nazywa-do wieszania np. ręczników i zabudować rury ciepełownicze o brzydkie. Czy ktoś robił już taki remont łazienki?w jakiej kolejności?boję się,że jak na szybko wymienię ten kaloryfer to czegoś nie przewidzę i potem będzie za poxno,b.proszę o rady pozdrawiam pierniczek78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierniczek78 23.08.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 no cóż chyba nikt nie robił remontu w łazience aż trudno uwierzyć wyszukiwarka też nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 27.08.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 pierniczek powiedz najjsamprzód z którego roku blok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ann_K 18.05.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Też niedawno robiliśmy remont w łazience. Pomieszczenie miniaturkowe i bardzo ciepłe nawet zimą. Zrezygnowaliśmy z kaloryfera całkowicie. Szpecił łazienkę a i tak był cały czas zakręcony. Fachowiec, który nam kafelkował, załatwił gościa, który zamraża rury a reszta poszła do odcięcia. Pozostała część, której wyciąć się nie udało została przykryta płytą i wykafelkowana. Podobno w sezonie letnim, nawet zamrażać nie trzeba, ale dokładnie jak to wygląda, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts