kiwal 21.08.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Jak sie wyciąga szuflady blooma z szafek? Wejść weszły bez problemu, teraz gdzy musze je wyciągnąć nie mam pojecia jak to zrobic. Przod sie podnosi, ale tył jakoś trzyma i nie chce wyjśc? HELP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 22.08.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Jak sie wyciąga szuflady blooma z szafek? Wejść weszły bez problemu, teraz gdzy musze je wyciągnąć nie mam pojecia jak to zrobic. Przod sie podnosi, ale tył jakoś trzyma i nie chce wyjśc? HELP Wiesz co...faktycznie powinno być tak, że za uchwyt podnosisz do góry a potem chyba w dół?? Wyjmowałem ale nie pamiętam. Przyjrzyj się mechanice. Tak będzie prościej sobie wyobrazić odpowiednie prowadzenie do zdięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.08.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Nie mam co prawda Blooma, tylko inny system, ale u mnie po bokach szuflad są takie clicki, które trzeba przesunąć/ wcisnąć, żeby dało się wyjąć szufladę.Popatrz, bo pewnie masz coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 23.08.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie mam co prawda Blooma, tylko inny system, ale u mnie po bokach szuflad są takie clicki, które trzeba przesunąć/ wcisnąć, żeby dało się wyjąć szufladę. Popatrz, bo pewnie masz coś podobnego. W bloomie nie ma takich rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwal 23.08.2007 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Nie mam co prawda Blooma, tylko inny system, ale u mnie po bokach szuflad są takie clicki, które trzeba przesunąć/ wcisnąć, żeby dało się wyjąć szufladę. Popatrz, bo pewnie masz coś podobnego. W bloomie nie ma takich rzeczy. To jak to sie wyciaga bo do dzis nie dałem rady;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 23.08.2007 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Po prostu spytaj tam, gdzie kupiłeś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xdotka 24.08.2007 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 http://www.blum.us/pl/pl/02/50/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drak72 29.05.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Napiszę, bo sam szukałem i nigdzie nie znalazłem odpowiedzi - musiałem spróbować sam.Wysuwasz szufladę do oporu, następnie podnosisz ją do góry (trzymając z boków blisko uchwytu) - usłyszysz "click" - opuść z powrotem i kontynuuj wysuwanie - szuflada zostanie Ci w rękach.Wkładanie - wsunąć szufladę na prowadnicach do oporu, nastąpi "click" i szuflada będzie ponownie zamocowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chris123 04.11.2016 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2016 Wysuwasz szufladę do oporu, następnie podnosisz ją do góry (trzymając z boków blisko uchwytu) - usłyszysz "click" - opuść z powrotem i kontynuuj wysuwanie - szuflada zostanie Ci w rękach. Wielkie dzięki, działa!!! Co ja się wcześniej naczytałem durnych rad, zanim trafiłem na ten komentarz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts