Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ile za zrobienie takiej "półki" z KG?

arkadiusz

Recommended Posts

to zalezy od całości kosztorysu , jeśli wykonawca wykonuje duzy remont u ciebie to nie powinien policzyć więcej niż 200-300 zł ; ale jeżeli w tym otworze obok tej konstrukcji zostaną zamontowane drzwi , to musze cię zmartwić - będzie pękać , ponieważ jest to zrobione nieprawidłowo :(

pozdrawiam

Prosilem go k***a m*c 3 razy to zawsze odpowiadal: Ee to nie bedzie drogo i takie tam piardu piardu i ja przychodze na budowe a tam pol polki juz gotowe. Dzownie do niego pytam po raz kolejny a on na to ze moze powiedziec ile ale musi najpierw dokladnie obejrzec. dzwonie jeszcze raz a on 800PLN. rece opadaja.

krzyknął......800PLN.

chyba go po ...... :evil:

Policz go orientacyjnie z czasu, jaki mógł poświęcić na jej wykonanie i daj mu max 20-30 pln/godz.

W zeszłym roku ekipa remontowa robiła podobną półkę u moich rodziców, ale bez tych nóżek od ziemi do dolnej belki, wzięli za to dodatkowo 150 zł (w grudniu), było to przy remoncie łazienki. A robili to tak 2 godziny, akurat pomagałem wtedy ojcu przy innych pracach i widziałam jak szybko sie z tym uwinęli.

W zeszłym roku ekipa remontowa robiła podobną półkę u moich rodziców, ale bez tych nóżek od ziemi do dolnej belki, wzięli za to dodatkowo 150 zł (w grudniu), było to przy remoncie łazienki. A robili to tak 2 godziny, akurat pomagałem wtedy ojcu przy innych pracach i widziałam jak szybko sie z tym uwinęli.

Arek, daj mu max 200zeta a jak ma problem to niech sp .... :x