Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jenna. Nie ma się co kierować ceną. Tania działka nie wróży nic dobrego. Jak chcesz się szybko budować to kup działkę droższą, ale uzbrojoną i taką jak chcesz.

uff.dzięki za podpowiedzi. Kurcze, to interesujace co napisałaś, Jagno, od jakiej gminy kupowaliście ziemię i ile można najmniej?

Sami już nie wiemy, co robić, czas ucieka, sami wynajmujemy a nie chcemy kupować mieszkania za pieniądze przeznaczone na działkę...

Jenna, jeżeli interesuje Cię działka w Łąkach Radzymińskich (park krajobrazowy, las, łąki, też 30 km od Warszawy tylko lepszy dojazd - Trasa Toruńska i kierunek na Radzymin) to daj znać na priv. Obok mnie są jeszcze dwie do kupienia z prądem pod ziemią w cenie 35 za metr.
Polecam okolice Pruszkowa. Łatwy dojazd, basen w mieście oraz dwa w okolicy. Obok mnie jest działka ale ok 1800 m2 i na razie nie ma internetu, ale będziemy walczyć. Blisko jest park, można pospacerować.

Jenna,

Kupowaliśmy od gminy Pomiechówek, a dokładnie od Agencji Rolnej. Ceny ziemi rolnej pozostały chyba w miarę bez zmian. My kupiliśmy 4x po 800m za 16tys. zł, w Błędowie. Jest ciąg ok 60-ciu działek, obok ma powstać całe osiedle domków (działki ok 1000m2, kwadratowe i śliczne), kilometr dalej pola golfowe, hotel itp., ale to pewnie dopiero za parę lat. Pola, las, w lesie jezioro - już jest. Jest wakacyjnie, spokojnie i cudownie, ale tak jak pisałam - dojazd najlepszy samochodem (do Warszawy ok.45min), bo autobus tylko z przesiadką, basenu nie ma, kina też nie.... :wink: , nawet do sklepu trzba kawałek podjeść... :evil: Jeżeli mimo mojej "antyreklamy" jesteś zainteresowana tamtą okolicą - daj znać na priva :p