Gość 19.07.2003 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Dlaczego sąsiad protestuje - ten słup ma wylądować u niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.07.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Jenna. Nie ma się co kierować ceną. Tania działka nie wróży nic dobrego. Jak chcesz się szybko budować to kup działkę droższą, ale uzbrojoną i taką jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 21.07.2003 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 uff.dzięki za podpowiedzi. Kurcze, to interesujace co napisałaś, Jagno, od jakiej gminy kupowaliście ziemię i ile można najmniej? Sami już nie wiemy, co robić, czas ucieka, sami wynajmujemy a nie chcemy kupować mieszkania za pieniądze przeznaczone na działkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 21.07.2003 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 tak sasiad protestuje, bo słup wtedy stałby na granicy pomiędzy nasza i jego działką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jenna, jeżeli interesuje Cię działka w Łąkach Radzymińskich (park krajobrazowy, las, łąki, też 30 km od Warszawy tylko lepszy dojazd - Trasa Toruńska i kierunek na Radzymin) to daj znać na priv. Obok mnie są jeszcze dwie do kupienia z prądem pod ziemią w cenie 35 za metr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galber 21.07.2003 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Polecam okolice Pruszkowa. Łatwy dojazd, basen w mieście oraz dwa w okolicy. Obok mnie jest działka ale ok 1800 m2 i na razie nie ma internetu, ale będziemy walczyć. Blisko jest park, można pospacerować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.07.2003 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jenna, Kupowaliśmy od gminy Pomiechówek, a dokładnie od Agencji Rolnej. Ceny ziemi rolnej pozostały chyba w miarę bez zmian. My kupiliśmy 4x po 800m za 16tys. zł, w Błędowie. Jest ciąg ok 60-ciu działek, obok ma powstać całe osiedle domków (działki ok 1000m2, kwadratowe i śliczne), kilometr dalej pola golfowe, hotel itp., ale to pewnie dopiero za parę lat. Pola, las, w lesie jezioro - już jest. Jest wakacyjnie, spokojnie i cudownie, ale tak jak pisałam - dojazd najlepszy samochodem (do Warszawy ok.45min), bo autobus tylko z przesiadką, basenu nie ma, kina też nie.... , nawet do sklepu trzba kawałek podjeść... Jeżeli mimo mojej "antyreklamy" jesteś zainteresowana tamtą okolicą - daj znać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 21.07.2003 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Bardzo poproszę o kontakt i bliższe namiary na te działki na mój e- mail. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 22.07.2003 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Bardzo poproszę o kontakt i bliższe namiary na te działki na mój e- mail. Dzięki czyli: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.07.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Jenna, a ja wysłałam Ci wiadomość na "wiadomości prywatne" forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jenna 22.07.2003 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 dzieki, odebrałam irównież odpisałąm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts