ruslanagregorbu 22.08.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witajcie! Jeśli na forum Muratora są miłośnicy tej marki niech się odezwą! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 22.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witajcie! Jeśli na forum Muratora są miłośnicy tej marki niech się odezwą! Pozdrawiam odzywam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.08.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Kilka lat temu mieliśmy z mężem Mitsibishi Carismę. Ależ to był wóz. Jeszcze do tej pory nie mogę pogodzić się z jego utratą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.08.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A to chodzi o auta? Misiubisi robił bardzo dobre TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Klimatyzatory też Ale autorce wątku chodzi pewnie o samochody Tylko nic się nie odzywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.08.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ja mam klimę i ołówko - długopis. może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 23.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 ja mam klimę i ołówko - długopis. może być ołówko-długopis to był gratis do klimy??? jak się sprawuje?? ja mam jeszcze kilka koszulek, kurtkę i czapki z daszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 23.08.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 nie. obydwa to sprzęty biurowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 03.09.2007 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 pióro kulkowe tez mam Mitsubishi, to takie zboczenie już na punkcie trzech diamentów. Szukam kogoś, kto być może już jest klubowiczem, albo kto chciałby nim zostac. Zapraszam serdecznie do naszej rodziny, a osoby z Warszawy na spoty, które regularnie odbywają się w każdy pierwszy czwartek miesiąca - wszystko znajdziecie na forum http://www.mitsubishi-grafix.pl/forum2/ Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 03.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Szukam kogoś, kto być może już jest klubowiczem, albo kto chciałby nim zostac. jeżdżę evo IX więc chętnie dołączę chociaż nie wiem czy mogę, bo jeżdżę też konkurencją na S pozdrawiam iza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 03.09.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 jeżdżę evo IX też bym chciał :/ ale przynajmniej mam VIN na JT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 jeżdżę evo IX więc chętnie dołączę Już Cię lubię. chociaż nie wiem czy mogę, bo jeżdżę też konkurencją na S S...... co ma tylko paru ? Tylko nie mów że STI Prywatnie tym jeździsz czy jesteś pilotem rajdowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 prywatnie jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wow!!I który fajniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2007 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wow!! I który fajniejszy? a jak myślisz?? nowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Wow!! I który fajniejszy? a jak myślisz?? nowszy aaaaaha ale nie jeździsz tym tylko po bułki albo do pracy? Wiesz, coś w stylu trzymania psa w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 to są cywilne samochody, więc jeżdżę nimi normalnie wg potrzeb poprzednim evo mój małż startował w różnych wyścigach, ale VIII była przerabiana na 450 KM IX to oryginał i nie pozwolę go tknąć zresztą już chyba wyrósł z tego subaru impreza jest "zrobiona" a legacy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 04.09.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 fajnego masz męża Wyścigi górskie czy na ćwierć mili? IX to oryginał i nie pozwolę go tknąć oj tam, niedługo wychodzi evo X zresztą już chyba wyrósł z tego he he, z tego się nie wyrasta subaru impreza jest "zrobiona" a legacy nie OK, o Foresterze nie będziemy rozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 04.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 głównie na 1/4 jeździł wyrósł z przeróbek nowych samochodów i przesiadł się na motocykl nowe hobby ...... X jest piękna i już się na nią zamierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wesoly_r 04.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 A ja mam antyka turbo, znaczy sie Subaru Legacy turbo i tez go lubię Mitsu fajne autka. Miałem okazję na prawy w Evo VI H grupa, rzeźnia... Szkoda tylko, że koszty utrzymania spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts