Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wielbiciele Mitsubishi - czy są tutaj?

ruslanagregorbu

Recommended Posts

• Odpowiedzi 40
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

;) Szukam kogoś, kto być może już jest klubowiczem, albo kto chciałby nim zostac.

jeżdżę evo IX więc chętnie dołączę :)

chociaż nie wiem czy mogę, bo jeżdżę też konkurencją na S ;)

pozdrawiam

iza

gratuluję...i zdecydowanie zapraszam, niektórzy chętnie obejrzą Twojego Misia na spocie regionalnym :)

podałam link do naszego forum...

ale jakby co, to każdy pierwszy czwartek miesiąca Cafe Route 66, al. Prymasa Tysiąclecia 74

http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Al.+Prymasa+Tysi%B1clecia+74&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj

to gdzieś przy Harley-Davidsonie??

o której tam przybywacie?? :)

pozdrawiam maniaków mitsu ;)

wkleję mojego poprzedniego miśka :) czyli VIII w akcji :)

http://images30.fotosik.pl/84/3e9b9b3ba5c3245f.jpg

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 year później...
Jakieś 2 lata temu próbowałem zajezdzić Mitsubishi L200-2,5TD. Nie udało się- gniotsia, nie łamiotsia :wink: Może mam za lekką nogę... :lol:

Gniotsa i łamiotsa;-)

Niespełna roczny l200 z 40 tys przebiegu będzie miał wymieniana maglownicę, sterowanie dopinania przedniego napędu nie wytrzymało w konfrontacji z nurtem rzeczki, akumulator zdycha od nowości, a serwis sie wypina. Rdzewieja chromowane klamki;-(

Sam samochód w porównaniu do np hilluxa bardzo przyjemny ale serwisy to jakas kpina. No i te wpadki z korozja to tez nie wypada troszke w tak młodym, użytkowym autku.

Długopisy sa za to świetne;-)

Jakieś 2 lata temu próbowałem zajezdzić Mitsubishi L200-2,5TD. Nie udało się- gniotsia, nie łamiotsia :wink: Może mam za lekką nogę... :lol:

Gniotsa i łamiotsa;-)

Niespełna roczny l200 z 40 tys przebiegu będzie miał wymieniana maglownicę, sterowanie dopinania przedniego napędu nie wytrzymało w konfrontacji z nurtem rzeczki, akumulator zdycha od nowości, a serwis sie wypina. Rdzewieja chromowane klamki;-(

Sam samochód w porównaniu do np hilluxa bardzo przyjemny ale serwisy to jakas kpina. No i te wpadki z korozja to tez nie wypada troszke w tak młodym, użytkowym autku.

Długopisy sa za to świetne;-)

No tak, zapomniałem tylko dodać, że to L200 miało chyba 10 lat, a nowe to można sobie w buty wsadzić ( tak jak wszystkie niemal marki- króluje plastikowo- elektroniczny shit) :evil:

Rok temu pożegnalismy nasza niespełna 10-letnią Carismę :-( - znaczy sprzedaliśmy, bo co miała stać przed domem. Świetne auto i jakie wygodne... :cry:

Miałam do wyboru - to albo sprzedaż 4letniego Wagonu Suzuki. Ponieważ często parkuję w samym centrum miasta, to musiałam wybrać pudełko, bo Carismą to bym chyba parkowała kilometr za Rynkiem :-). Małym autkiem zawsze sie gdzieś wcisnę przy Rynku :-).

Mój małż sie zarzeka, że jak przyjdzie nam konieczność wymiany auta to też będzie Misiek - Grandis :-). Ale wtedy to ja już nie będe musiała parkować w Rynku :-) - dzieci wyrosną z przedszkola :-).

• 9 months później...
  • 3 weeks później...

ja mam stare pajero II krotkie, wszedzie wjedzie (i co wazniejsze tez wyjedzie) i bardzo jestem z niego zadowolony :)

ostatnio przedstawiciel handlowy jadacy ok 70 km/h wjechal mi w tyl auta i sie skasowal, a ja tylko zderzak i lampa z tylu, i co najwazniejsze (i to go chyba uratowalo) tak uderzyl ze az mi kolo z tylu na zapasie przebil.

Misiek to twarda sztuka ;]