kapusta 06.09.2007 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 kapusta- Mitsubishi Pajero Pinin 2,0 -dołączam do klubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 07.09.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 kapusta- Mitsubishi Pajero Pinin 2,0 -dołączam do klubu rewelka, zapraszam Na Mitsumaniakach znajdziesz mnie pod tym samym nickiem co tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 07.09.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Szukam kogoś, kto być może już jest klubowiczem, albo kto chciałby nim zostac. jeżdżę evo IX więc chętnie dołączę chociaż nie wiem czy mogę, bo jeżdżę też konkurencją na S pozdrawiam iza gratuluję...i zdecydowanie zapraszam, niektórzy chętnie obejrzą Twojego Misia na spocie regionalnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 07.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 a gdzie się odbywają takie spociki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruslanagregorbu 12.09.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 podałam link do naszego forum...ale jakby co, to każdy pierwszy czwartek miesiąca Cafe Route 66, al. Prymasa Tysiąclecia 74http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Al.+Prymasa+Tysi%B1clecia+74&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 19.09.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2007 podałam link do naszego forum... ale jakby co, to każdy pierwszy czwartek miesiąca Cafe Route 66, al. Prymasa Tysiąclecia 74 http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc=Warszawa%2C+Al.+Prymasa+Tysi%B1clecia+74&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj to gdzieś przy Harley-Davidsonie?? o której tam przybywacie?? pozdrawiam maniaków mitsu wkleję mojego poprzedniego miśka czyli VIII w akcji http://images30.fotosik.pl/84/3e9b9b3ba5c3245f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 01.10.2007 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 A ja moge dołaczyc do klubu... u mnie Pajero 2,5 TDI rocznik 92 oczywiscie na Goodrichach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mis Uszatek1719499023 09.10.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Jestem wielbicielem monitora Mitsubishi. Czy też mogę należeć do klubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.arek 23.10.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Jestem wielbicielem monitora Mitsubishi. Czy też mogę należeć do klubu? no jasne zapraszamy jeszcze właścicieli klimatyzatorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 16.04.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 Jakieś 2 lata temu próbowałem zajezdzić Mitsubishi L200-2,5TD. Nie udało się- gniotsia, nie łamiotsia Może mam za lekką nogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 20.04.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jakieś 2 lata temu próbowałem zajezdzić Mitsubishi L200-2,5TD. Nie udało się- gniotsia, nie łamiotsia Może mam za lekką nogę... Gniotsa i łamiotsa;-) Niespełna roczny l200 z 40 tys przebiegu będzie miał wymieniana maglownicę, sterowanie dopinania przedniego napędu nie wytrzymało w konfrontacji z nurtem rzeczki, akumulator zdycha od nowości, a serwis sie wypina. Rdzewieja chromowane klamki;-( Sam samochód w porównaniu do np hilluxa bardzo przyjemny ale serwisy to jakas kpina. No i te wpadki z korozja to tez nie wypada troszke w tak młodym, użytkowym autku. Długopisy sa za to świetne;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batko lenin 20.04.2009 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jakieś 2 lata temu próbowałem zajezdzić Mitsubishi L200-2,5TD. Nie udało się- gniotsia, nie łamiotsia Może mam za lekką nogę... Gniotsa i łamiotsa;-) Niespełna roczny l200 z 40 tys przebiegu będzie miał wymieniana maglownicę, sterowanie dopinania przedniego napędu nie wytrzymało w konfrontacji z nurtem rzeczki, akumulator zdycha od nowości, a serwis sie wypina. Rdzewieja chromowane klamki;-( Sam samochód w porównaniu do np hilluxa bardzo przyjemny ale serwisy to jakas kpina. No i te wpadki z korozja to tez nie wypada troszke w tak młodym, użytkowym autku. Długopisy sa za to świetne;-) No tak, zapomniałem tylko dodać, że to L200 miało chyba 10 lat, a nowe to można sobie w buty wsadzić ( tak jak wszystkie niemal marki- króluje plastikowo- elektroniczny shit) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekcmarecki 20.04.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Mitsubishi to całkiem spory koncern zbrojeniowy . Miałem kiedyś magnetowid tej firmy. Na tamte czasy to był super sprzęcik. Mam tu na myśli jakość Teraz mam busa i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 21.04.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2009 Rok temu pożegnalismy nasza niespełna 10-letnią Carismę - znaczy sprzedaliśmy, bo co miała stać przed domem. Świetne auto i jakie wygodne... Miałam do wyboru - to albo sprzedaż 4letniego Wagonu Suzuki. Ponieważ często parkuję w samym centrum miasta, to musiałam wybrać pudełko, bo Carismą to bym chyba parkowała kilometr za Rynkiem . Małym autkiem zawsze sie gdzieś wcisnę przy Rynku . Mój małż sie zarzeka, że jak przyjdzie nam konieczność wymiany auta to też będzie Misiek - Grandis . Ale wtedy to ja już nie będe musiała parkować w Rynku - dzieci wyrosną z przedszkola . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
znek827 27.04.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja lubię Parejo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 27.04.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja lubię Parejo... Ja wole Perejro ale Borubar tez jest spoko;-) Srry ale nie mogłem się powstrzymac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ya 04.05.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ya (jeszcze) jestem właścicielem Space Stara. Więc chyba się załapię do klubu ? Jeszcze - bo stoi Misiek w komisie i czeka na nowego właściciela, ku niezadowoleniu mojej żony. Pozdrawiam Ya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FOXSTER 12.02.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja też posiadam Mitsubishi najpierw sigme 3.0 16V (bez gazu) przepiękny wóz, obecnie Carisma 1.8 GDI bardzo oszczędne auto i dynamiczne , teraz szukam Pajero sport by na działke dojechać swobodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tcsmile 01.03.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 ja mam stare pajero II krotkie, wszedzie wjedzie (i co wazniejsze tez wyjedzie) i bardzo jestem z niego zadowolony ostatnio przedstawiciel handlowy jadacy ok 70 km/h wjechal mi w tyl auta i sie skasowal, a ja tylko zderzak i lampa z tylu, i co najwazniejsze (i to go chyba uratowalo) tak uderzyl ze az mi kolo z tylu na zapasie przebil. Misiek to twarda sztuka ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentile 03.03.2010 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Też mam Mitsubishi, dokładnie model Uni Pin- taki cienkopis. A samochód Subaru Forester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts