Angelika 22.08.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Stoimy przed wyborem kotla na eko-groszek. W naszej okolicy (Wrocław, Trzebnica) dość rozpowszechnione są kotły Budkot, tworzone w zakladach w Pleszewie. Czy warto w to zainwestowac? A może sa firmy przez Was polecane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Angelika 22.08.2007 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 I co? Żadnych rad, wskazówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa28 01.09.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Witaj Angelika!i co kupiliscie kocioł z Budkota z Pleszowa?my własnie wczoraj podpisalismy z nimi umowe i gdy weszłam na Allegro sprawdzic ceny wogóle kotłów o mocy 38kw to mnie zatkało że tyle przepłaciłam i mam nadzieje ze faktycznie kocioł bedzie dobry tak jak go zachwalał przedstawiciel.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 02.09.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Witaj Angelika!i co kupiliscie kocioł z Budkota z Pleszowa?my własnie wczoraj podpisalismy z nimi umowe i gdy weszłam na Allegro sprawdzic ceny wogóle kotłów o mocy 38kw to mnie zatkało że tyle przepłaciłam i mam nadzieje ze faktycznie kocioł bedzie dobry tak jak go zachwalał przedstawiciel.Pozdrawiam.A ten kocioł 38kW to do jakiego zamku jak wono zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szoko 02.09.2012 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Ja mam Stalmir KTM-25.Jest to dokładnie to samo(nie wiem tylko czy słaby sterownik Tango jest też w Budkocie) bo to po prostu specjalna marka Budkota dla OBI. Jak napiszesz jaki Cię dokładnie interesuje to opisze swoje doświadczenia z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts