monia i marek 06.12.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 W avatarze mam zdjęcie ,które wykonałem z okna w hoteliku górskim gdzie wielokrotnie imprezowaliśmy głównie zimą.Stąd szczególny sentyment,choć twierdzę że jest zimne i nie odzwierciedla mojego charakteru.Może jak przyjdzie zima to dam coś letniego. A obraz zimy mi się marzy,bo lubię zimę (mimo uciążliwości).Tylko boję się że zamarznę przy sztalugach.Dotąd namalowałem chyba z pięć obrazków "na żywca" i następne też chcę malować na żywo. Skoro nie mam techniki ani talentu,to przynajmniej niech będzie na obrazku trochę prawdy. Dlaczego tak uważasz?? Ja uważam, że masz talent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Gdybym miał talent, to bym zgarnął 100000 ojro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.03.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Malujcie i pochwalić się należy. . Będzie kolorowo Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Ja uwielbiam mangę. Czy ktoś z Was może jeszcze lubi te klimaty? mój syn ale chwilowo mu przeszło , teraz bawi się w Chip'a Foose'a i projektuje bryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts