pabik 22.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam.Jestem nowy więc może trochę się gubię w zasadach .W dziale wnętrza zadałem pytanie w sprawie desek egzotycznych do łazienki.LAe postu ni ma.TO piszę tu. W jaki sposób położyć deski egzotyczne w łazience: -kleić ze sobą na konstrukcji drewnianej aby był przepływ powietrza, -kleić ze sobą na posadzce (pływająca podłoga), -kleić na posadce jak pakiet na sztywno. Oto mój dylemat i proszę o kilka doświadczonych porad.A także jakiej chemii użyć? tego co znalazłem to musi być 2-składnikowy .Ale jakiś specjalny ?? I drugi problem jak wykończyć deskę jesionową w sypialni?Użyć wosku ,lakieru lakiero-bejcy .Efekt satyny czy połysk.?Podzielcie się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/85374-deski-pod%C5%82ogowe/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts