Jagna 18.07.2003 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 No, mój drogi - z takim poczuciem humoru to musi być szybko ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 18.07.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 No takiego dziennika to jeszcze nie było Ciekawe, czy ciąg dalszy po ślubie czy przed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 19.07.2003 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 A swoją drogą, bardzo dobra kolejność rzeczy . Jak ganiam po składach budowlanych z dwójką nudzących się dzieci , to nachodzi mnie refleksja, że trzeba się było zbudować przed rozmnożeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 20.07.2003 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2003 Podwójne gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mva 24.07.2003 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 dziekuje za wszelkie słowa otuchy, postaram się wpisywać na bieżąco o ile czas pozwoli pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 24.07.2003 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 pozwoli, nie pozwoli - masz pisać i już! Takie jest żądanie czytelników. Znowu się obśmiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 30.07.2003 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 Hi hi. Kup koniecznie więcej, jeszcze na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 25.08.2003 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2003 Gratulacje dla Państwa Młodych! Oby Wam się równie wesoło żyło jak się teraz buduje....nie, to chyba nie za dobre życzenia W każdym razie - Wszystkiego Najlepszego! Asi życzę duuuużo mądrości, spokoju i cierpliwości (przydaje się w małżeństwie, oj, przydaje ) a Michałowi, żeby znalazł wiele radości w codziennym odkrywaniu tego cudu, którym jest KOBIETA Jak zwykle z zachwytem przeczytałam dziennik. I jak zwykle niecierpliwie czekam na ciąg dalszy Jagna (kobieta, mężatka od lat siedmiu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siewonka 26.08.2003 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Również życzę wam wszystkiego najlepszego i podobnie jak Jagna życzę mądrości spokoju i cierpliwości. Wszyskiego dobregoSiewonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts