agula11 28.10.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 bylam wczoraj na dzialce, mam już wyznaczone cztery rogi działki, więc wiem, co mam:) pieknie ściągnięty humus pod dom, a co najważniejsze...... kładą juz wodę wzdłuz mojego płotu ( tego, co go jeszcze nie ma:) ale będzie) to na razie tyle, pamietasz jak to było niedawno u Ciebie, a teraz juz od biedy jak zona pogoni, to jest sie gdzie schować pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 28.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2007 hmmmm.....juz za dwa tygodnie wchodza instalatorzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 29.10.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 dzieki za fotki, super jest ten domek, ciesze się że z niego nie zrezygnowałam, a juz były takie zakusy bo wydawał sie drogi w budowie, po prostu za duzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 29.10.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2007 proszę...będę na bieżąco ci wysyłał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 07.11.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 mam mam mam mam PNB:) solar... oto miałam Cię tez zapytać, bo my tez o tym myslimy, tzn moja połowa mysli, a mi sie nie podoba wizja jakis płyt odblaskowych na takim ładnym dachu:( no i nie robilismy jeszcze symulacji nakladow do korzysci. A Ty jesteś juz zdecydowany tak na bank? jesli tak, to prosze przekonaj mnie, że warto - pobawimy sie w taki quiz, ty argument, ja kontra. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 07.11.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 przygotuje się to wtedy... ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 07.11.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Tomaniu...pilnie potrzebuje Twojej rady: ile za materiały i robocizne za wod-kan na etapie zerówki??? Pamietasz? Mam wycenę ale nie wiem czy duzo czy malo: materialy netto 1700 + robocizna 1200 nettomaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 07.11.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 woda: 700 zł za całość robocizna i materiały (6 metrów do wodociągu)kanalizacja: 2100 zł za całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 07.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 dzieki..to chyba podobnie, ale moja z mojej grupy twierdza ze o polowe za drogo:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 08.11.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 ...nie zrób tylko tak jak zrobili mojemu sasiadowi ze zrobili mu tylko jeden pion w lazience i w kuchni a rury na poddasze beda na srodku pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 08.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 tez podobno tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 08.11.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 mars ma podobno wg projektu 4 piony. To prawda? w poniedzialek bede u swojego kierbuda wiec wypytam dokladnie. Dostalam duzo informacji od mojej grupy wielkopolskiej i generalnie nikt nie przekroczyl 900 zl za materialy i 800 zl za robocizne, wiec zaczynam sie mocno zastanawiac nad moim wykonawca, choc robil juz u mnie wiele rzeczy i mam do niego zayfanie, ale 50% roznicy to za duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 12.11.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 hallooooo.....a gdzie wszyscy????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 13.11.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 ja jestem...caly czas... czekam az mi cos podpowiesz z tymi pionami - wczoraj bylam u kierbuda - potwierdzil, że są 4 piony i że lepiej je zachować, niż kombinować. owszem mozna zaoszczędzic na kominkach na dachu, ale gra nie warta świeczki, potem może "walić" w domu:) Zaraz jedę do hurtowni uzgadniać zakupy - mam juz liste od budowlańca - wydaje mi się że gdzieś podawałeś takie zestawienie materiałow, muszę porównać, czy mnie nie naciągaja. Ruszamy w przyszłym tygodniu, we wtorek. Ale jazda, ciekawe co to będzie, jak sobie damy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 13.11.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 piony zostawilem, nawet mam jeden wiecej... bedzie dobrze dacie rade.... ja ciagle mam wiele dylemtów, jak, kiedy, za ile, ufffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 13.11.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 no to mozemy sobie podac reke, bo ja tez zaczynam te same dylematy, co prawda na swoim etapie, ale sa! we wtorek wchodzi ekipa, mam juz tablice, ale radocha wielka jest:) ze to juz! szukalam na poczatku Twojego dziennika jakiegos zestawienia kosztowego materialow , cos znalazlam , ale nie wszystko. ale jest OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogela 14.11.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 To słyszę że koleżanka z Wielkopolski zaczyna jeszcze w tym roku i już powiedziałam mojej ekipie że jak jej dobrze pójdzie to pierwsza wybuduje Marsa. Ja cały czas czekam aż wejdą cieśle ale wszystko zalezy od ekipy budowlanej bo zakończenie prac budowlanych zabrało im już "połowę życia" więc jak to mówi mój mąż obawiamy się aby nie skończyli żywota u nas. Jak wszystkim w koło życzę obrotnej ekipy budowlanej bo nasi zagubili się na stropie i nie mogą się odszukać Pozdrowionka dla Iwonki i Tomania - gratulacje te zdjęcia robią wrażenie a co dopiero rzeczywistość!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 14.11.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej bogela...jak twój marsik? Mam pytanko...liczylas juz moze koszty dotychczasowe budowy??jesli tak to przeslij mi orientacyjnie porównam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agula11 14.11.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 hej Bogela, a ja mam pytanko do Ciebie, czy masz moze gdzies zachowany spis materialow na stan zero???? cos mi budowlaniec chyba za duzo policzyl i musze z kims porownac z gory dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 15.11.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts