Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

bylam wczoraj na dzialce, mam już wyznaczone cztery rogi działki, więc wiem, co mam:) pieknie ściągnięty humus pod dom, a co najważniejsze...... kładą juz wodę wzdłuz mojego płotu ( tego, co go jeszcze nie ma:) ale będzie) to na razie tyle, pamietasz jak to było niedawno u Ciebie, a teraz juz od biedy jak zona pogoni, to jest sie gdzie schować:)

pozdrowionka

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

mam mam mam mam PNB:)

solar... oto miałam Cię tez zapytać, bo my tez o tym myslimy, tzn moja połowa mysli, a mi sie nie podoba wizja jakis płyt odblaskowych na takim ładnym dachu:( no i nie robilismy jeszcze symulacji nakladow do korzysci. A Ty jesteś juz zdecydowany tak na bank? jesli tak, to prosze przekonaj mnie, że warto - pobawimy sie w taki quiz, ty argument, ja kontra. ok

mars ma podobno wg projektu 4 piony. To prawda? w poniedzialek bede u swojego kierbuda wiec wypytam dokladnie. Dostalam duzo informacji od mojej grupy wielkopolskiej i generalnie nikt nie przekroczyl 900 zl za materialy i 800 zl za robocizne, wiec zaczynam sie mocno zastanawiac nad moim wykonawca, choc robil juz u mnie wiele rzeczy i mam do niego zayfanie, ale 50% roznicy to za duzo.

ja jestem...caly czas... czekam az mi cos podpowiesz z tymi pionami - wczoraj bylam u kierbuda - potwierdzil, że są 4 piony i że lepiej je zachować, niż kombinować. owszem mozna zaoszczędzic na kominkach na dachu, ale gra nie warta świeczki, potem może "walić" w domu:) Zaraz jedę do hurtowni uzgadniać zakupy - mam juz liste od budowlańca - wydaje mi się że gdzieś podawałeś takie zestawienie materiałow, muszę porównać, czy mnie nie naciągaja. Ruszamy w przyszłym tygodniu, we wtorek. Ale jazda, ciekawe co to będzie, jak sobie damy radę.

no to mozemy sobie podac reke, bo ja tez zaczynam te same dylematy, co prawda na swoim etapie, ale sa! we wtorek wchodzi ekipa, mam juz tablice, ale radocha wielka jest:) ze to juz! szukalam na poczatku Twojego dziennika jakiegos zestawienia kosztowego materialow , cos znalazlam , ale nie wszystko. ale jest OK

To słyszę że koleżanka z Wielkopolski zaczyna jeszcze w tym roku i już powiedziałam mojej ekipie że jak jej dobrze pójdzie to pierwsza wybuduje Marsa. Ja cały czas czekam aż wejdą cieśle ale wszystko zalezy od ekipy budowlanej bo zakończenie prac budowlanych zabrało im już "połowę życia" więc jak to mówi mój mąż obawiamy się aby nie skończyli żywota u nas.

Jak wszystkim w koło życzę obrotnej ekipy budowlanej bo nasi zagubili się na stropie i nie mogą się odszukać :roll: :roll: :roll:

Pozdrowionka dla Iwonki i Tomania - gratulacje te zdjęcia robią wrażenie a co dopiero rzeczywistość!!!