Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

są wykopy pod słupy - z tyłu dwa i jakaś dziura pośrodku domu:) wiesz nasz projekt ma poprawki stąd różnice. Pod koniec przyszłyego tygodnia mają kłaść bloczki, do tego czasu geodeta musi jasno pokazać poziomy, żeby potem jak będą robić drogę nie było problemu z poziomem domu, nie za nisko i nie za wysoko,ma być w sam raz i o ten sam raz własnie chodzi. Ale mały ten domek patrząc po wykopach, ale podobno to tylkotakie wrażenie.

Tomasz , z projektu nic nie wyczytasz, tylko zobaczysz czerwone krzyżyki:) najlepiej przymruż oczy patrząc na Twojego marsika i wyobraź sobie że linia brzegowa dachu idzie cały czas prosto wokół domu poza garażem oczywiście. Z całej bryły dachu wysuwa się dach nad garazem I to tyle. Nic wielkiego. Po prostu dach jest prostszy. W miejscu kolumn wejściwych zamierzam zastosować jakieś ozdobniki elewacji, żeby dom nie był nudny np. ozdobny kamień. Ale to dopiero, jak juz dom będzie gotowy, bo muszę to pożenić z tarasem:) Musze mieć wizję. Widzisz, ja ten projekt wybrałam ze względu na środek, dlatego tak mnie nie stresuje zmiana wizerunku zewnętrzego. Okno tarasowe np. będę miała jedno duże zamiast, podwójnych. I jedno duże okno w pokoju obok salonu ( sypialnia + garderoba)

wow....to nie takie delikatne zmiany....podziwiam odwagi

chcialbym juzzobaczyc efekt koncowy...

mój Marsik wyglada zupelnie tak samo jak w projekcie, prócz jednego okna na dole i ukladu na poddaszu, gdzie chcemy zaaranzowac jedno duze pomieszczenie, czyli lazienka osobno i holik, a reszta w calosci polaczona