Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 4 months później...
dwa okna, ale za to każde po 114 cm szerokie:) akurat tego nie widac dokładnie na tym zdjęciu, ale jest bardzo fajnie od środka. We wnętrzu trwają prace nad tynkami więc nie ma za bardzo co pokazywac - szaro buro i ponuro:) bo tynki w-c sa trochę ciemne, ale potem przyjdzie gładź gipsowa więc będzie lepiej. Ale zrobię fotki i będzie pogląd, bo mam trochę inaczej niż Wy - mniejszy hall, bo większa łazienka na dole i brak drzwi do drugiego mniejszego pokoju, mam szerszą ścianę przy kominku, żeby nie zaglądać pod spódnicę, jak ktos będzie wchodzil po schodach do góry :) itd. A co u was słychać? jak łazienki i kuchnia?

Witam,

widzę, że maja Państwo bardzo podobny projekt, jeżeli chodzi o umieszczenie schodów w holu. Pokazane przez Was schody są naprawdę bardzo ładne

Proszę napisać na forum lub wysłać na priva ([email protected]) namiary na firmę, która wykonała to cudo.

Życzę powodzenia w dalszym wyposażaniu domku

Pozdrawiam :D :D :D

cd. :wink:

No, kominek też jest super i to wykończenie-extra!!!

Jak wspomniałam wcześniej, mam podobny projekt (KORNELIA-odb.lustrz.), ma bardzo podobne rozmieszczenie wewnętrznych pomieszczeń na parterze. Przymierzamy się pomału do zakupu schodów. Szukamy kompetentnych firm, które wykonają takie schody, jakich będziemy oczekiwać. Proszę Was o namiary :wink: :wink: :wink:

Pozdrowionka ilonasl :)

• 2 weeks później...