Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam serdecznie

Projekt został kupiony , oczywiście ulegnie on adaptacji do naszych potrzeb niewielkie zmiany jak zamiast okna w salonie Luxfery czy na pietrze trzy pokoje zamiast dwuch ,trzy okna dachowe zostaną zmienione w lukarne i takie tam .

Napisz prosze z czego budujecie i jak możesz to wyślij zdięcia

Pozdrawiam

Miłosz

ps. bezpośredni kontakt e-mail

[email protected] :)

• 3 weeks później...
  • Odpowiedzi 366
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Witam!

Pozwalam sobie podnieść wątek, ponieważ myślimy o tym projekcie.

Dostałem kosztorys z Domusa i szczerze powiedziawszy nie jest to dom tani..

Stan surowy zamknięty (z tynkami zewn. ) 190 000 netto.

Dach wycenili na 70 tysięcy zł - chyba dość sporo (BRASS).

Tak myślę, czy w 300 tys. zł da się zamknąć z wykończeniem parteru?

Proszę o opinię

• 3 months później...

Poszukuję ludzi którzy budują lub wybudowali "Marsa". Jeżeli możecie to proszę o rady. Jestem prawie zdecydowany na zakup projektu. Potrzebuję informacji czy jesteście zadowoleni, czy były jakieś niespodzianki (gdzieś czytałem o jakimś drogim stropie), jakie zmiany wprowadziliście, z czego budowaliście. Jeżeli możecie przysłać zdjęcia to bardzo proszę.

pozdrawiam :D

[email protected].

Zaczym zdecydowałem się wysłać swoje zapytanie, dwa dni wertowałem forum. Wszystko co mi wskazałaś czytałem i nie widzę tu nic co by odpowiadało na moje pytania. To głownie zapytania takich ludzi jak ja, którzy są na początku drogi tyle ze sprzed pół roku. Liczyłem trochę na to, że mają już jakieś doświadczenia i teraz się odezwą bo doskonale rozumieją moja sytuację.;)

Pozdrawiam.

Piotr

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witaj :)

Jeśli chciałbyś obejrzeć zdjęcia naszego domu, zamieściliśmy je w dziale Galeria domów forumowiczów. Z projektu jesteśmy bardzo zadowoleni. We wnątrz wprowadziliśmy niewiele zmian, przede wszystkim dotyczących ustawienia ścian działowych. Ściany budowaliśmy z Maxa Leiera.

Cześć Kasiu i Bartku!

Wasz Mars jest bardzo ładny i położony chyba w bardzo ładnej okolicy. Jeżeli możecie to napiszcie coś o kosztach, o dachu i stropie. Jak porodziliście sobie z tymi tematami na które wszyscy narzekają.

Pozdrawiam :D .

Piotr

• 3 months później...
  • 4 months później...
  • 4 months później...
  • 3 months później...

domek mój wygląda tak:

http://images20.fotosik.pl/310/47fba2399b8a67d8med.jpg

Góra została podniesiona o "dwie cegły" z tego powodu wyższe podwyższone jest wejście do domu (ten element nie wykończony). Może macie pomysł co tam mozna zrobić.(?) Wydaje mi się, ze zabudowa cegłą do samego daszku nad wejściem nie będzie najlepiej wyglądała...

pozdrawiam