dolphin 22.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Witam wszystkich !!! Jak w temacie zaczynamy budowę naszego domku. działku już kupiona, pozwolenie i ekipa też załatwione.działeczka ma 1114 m2 (front 22m i dł. 50m). w okolicy mamy piękne lasy i zalew. później wstawię kilka fotek( jak się dowiem jak to się robi).[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Komentarze widzę, a gdzie dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Endriuszka 23.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 własnie gdzie dziennik mi tez ten domek sie podoba i czekam na dziennik pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 23.08.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 własnie założyłem dziennik, ale nie wiem jeszcze jak foty tam wstawiać.... ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.08.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Poczytaj tutaj: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 24.08.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 własnie wstawiłem fotki, więc zapraszam do oglądania. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 24.08.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 tutaj adres do dziennika: dziennik+ budowy p.s. jeżeli ktoś wie jak bezpośrednio wstawiać foty na forum to prośba o info. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 24.08.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 p.s. jeżeli ktoś wie jak bezpośrednio wstawiać foty na forum to prośba o info. Witam. Na fotosiku masz foty w dużym formacie i bezpośrednio na forum może się źle oglądać (przesuwanie ekranu itp.). Jest tam link: Pobierz pozostałe kody Pokaże się nowe okno i skopiuj adres zawarty w Miniaturka na forum: lub Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze), wklej jeden z nich na forum. W efekcie otrzymasz np.: http://images13.fotosik.pl/48/30f70c5b4bbe4de4m.jpg po kliknięciu w miniaturkę otworzy się okno ze zdjęciem w albumie lub http://images13.fotosik.pl/48/30f70c5b4bbe4de4m.jpg po kliknięciu w miniaturkę otworzy się okno z dużym zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olatomek 26.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 My budujemy dokładnie ten sam domek co Wy w okolicach Katowic. W poniedziałek tj 27 sierpnia kopara zaczyna kopać fundamenty a od 3 września wkracza ekipa. Napiszcie jakie zmiany macie poczynione w projekcie i czy już zdecydowaliście się na kolor dachu i elewacji?Pozdrawiamy gorąco wszystkich "Codziennych"!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 26.08.2007 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 witam.zmian dużych nie będzie, z lewej strony garażu chcemy dobudować wiatę na autko żonki, dół bez zmian a na piętrze chcemy podzielić garderobę, żeby każdy pokój miał swoją( w tym pokoju po lewej)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 26.08.2007 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 co do koloru dachówki i elewacji to jest problem....żona chce czerwoną ja brązową...o elewacji już nawet nie piszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.08.2007 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 huraaaaa są zdjęcia Właśnie sobie oglądam Gdzie są takie piękne okolice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gorgio 29.08.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Witam. Ładnie to wszystko wygląda, a najlepiej jeziorko Gdybym ja miał coś takiego w swojej okolicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 29.08.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 właśnie wstawiłem kilka aktualnych fotek do dziennika. p.s.jak ktoś buduje "codzienniaka" w Wielkopolsce to dajcie znać na forum. pozdr. p.s. II pozdrawiam swoją ekipę budowlańców, chłopaki idą jak burza i jest do tego fachowo i czasami nawet wesoło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.09.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 Ja bym nie liczył tylko na "odleżenie się" ziemi. Powinniście zagęścić jescze ten piasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 No to teraz się zacznie Zobaczysz jak się bedziesz cieszyć każda położona cegiełką. Będziesz chodzi wokół, oglądać i robić mnóstwo zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 08.09.2007 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ściany już prawie, prawie. niestety czekamy na strop i więźbę a to dopiero w połowie października . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 09.09.2007 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 p.s. co do zagęszczania piasku to będziemy to robić,ale później.pozdr. nowe foty w dzienniku, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.09.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ale fajne zdjęcia Dopiero stały sobie cegły na paletach a tu już prawie ściany gotowe. Myślę, że etap stawiania ścian jest najbardziej wdzięcznym etapem dla inwestora. Najszybciej widać zmiany a to cieszy No a najgorzej to jest na końcu przy wykończeniówce - ma się wrażenie że właściwie to nic się nie dzieje. Trzymam kciuki za pogodę w październiku w związku ze stropem i więźbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 10.09.2007 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 dzięki, narazie mamy pauzę, ale jeszcze w tym tygodniu mają dowieźć nadproża i na tym stanę do października. mam ambitny plan zamknąć dom w tym roku (okna, rolety itp) a przez zimę instalacje i inne takie, ale czas pokaże co dalej...pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts