frykow 27.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy wg ciebie 4,5% to jest preferencyjny kredyt? Niewiele wyższy mam na karcie kredytowej! O kurcze, a co to za bank? Chętnie wezmę KK o takim oprocentowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jurek_Z 27.08.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Bank Ochrony Środowiska daje preferencyjne kredyty na urządzenia i wyroby służące ochronie środowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 27.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czy wg ciebie 4,5% to jest preferencyjny kredyt? Niewiele wyższy mam na karcie kredytowej! O kurcze, a co to za bank? Chętnie wezmę KK o takim oprocentowaniu! Jeden z największych amerykańskich banków Podziałała konkurencja na rynku, jak wysłałem im wypowiedzenie po 6 latach i porozmawiałem z przedstawicielem.... No i jeszcze mam bez opłat dożywotnio i jak bym chciał, druga karta (np. dla żony) na takich samych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.09.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a jakby tak zadzwonić do Waisa do radia ZET "dzwonie do pani/ pana w ... sprawie" ??? Co o tym myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek-L 05.09.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 a to słuszna koncepcja jest z tym Weissem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mama w domu 06.09.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 "Ja sie jako tako interesowałem i stwierdzilem że lepiej zrobic pompę samemu (coś tam na ten temat wiem) jak kupować za 50.000 i uganieać sie za BOŚiem. Jak macie znajomego chłodnika to wam zrobi pompe z kolektorem gruntowym za 12-16000." Jak się robi pompę ciepła samemu ?? Pytam poważnie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 06.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czytasz książki powtarzając sobie to, co gadali w szkole na fizyce...Wbijasz się w brudne ciuchy i robisz rajd po okolicznych złomowiskach ze skrzynką narzędziową i kilkoma złotymi...Kupujesz sobie butlę 11kg propanu (to się inaczej nazywa R290)....Zwozisz znalezione barachło do jakiej komórki i zaczynasz klecić w całość z podręcznikiem w jednej ręce...Jak czego braknie, to lecisz do "rasowej" hurtowni chłodniczej, płaczesz i płacisz i masz...Dalej to do tej komórki - domontować ten klamor...Napychasz to ODPOWIEDNIO gazem, załączasz i się cieszysz nową, śliczną PC...Pozdrawiam Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 06.09.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Niestety - mimo obrazowego języka- nie skonstruuję sobie sama pompy.... Szkoda.... Co do audycji Waisa, jutro postaram sie zanotować jego numer i podam go na forum, żeby przynajmniej kilka osób zainteresowanych tą tematyką - zadzwoniło do niego. Być może wtedy zajmie się szybko tą tematyką. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.09.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czytasz książki powtarzając sobie to, co gadali w szkole na fizyce... Wbijasz się w brudne ciuchy i robisz rajd po okolicznych złomowiskach ze skrzynką narzędziową i kilkoma złotymi... Kupujesz sobie butlę 11kg propanu (to się inaczej nazywa R290).... Zwozisz znalezione barachło do jakiej komórki i zaczynasz klecić w całość z podręcznikiem w jednej ręce... Jak czego braknie, to lecisz do "rasowej" hurtowni chłodniczej, płaczesz i płacisz i masz... Dalej to do tej komórki - domontować ten klamor... Napychasz to ODPOWIEDNIO gazem, załączasz i się cieszysz nową, śliczną PC... Pozdrawiam Adam M. Adam, Twoja instrukcja nie dotyczy ludzi szkolonych w zakresie interpretacji "Dziadów" Mickiewicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 07.09.2007 02:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Co do audycji Waisa, jutro postaram sie zanotować jego numer i podam go na forum, żeby przynajmniej kilka osób zainteresowanych tą tematyką - zadzwoniło do niego. Być może wtedy zajmie się szybko tą tematyką. Pozdrawiam Nie trzeba sluchac, wystarczy Google 022 622 01 51 Kto pierwszy zadzowni? PS: http://s0.pl/a/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mama w domu 07.09.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Czytasz książki powtarzając sobie to, co gadali w szkole na fizyce... Wbijasz się w brudne ciuchy i robisz rajd po okolicznych złomowiskach ze skrzynką narzędziową i kilkoma złotymi... Kupujesz sobie butlę 11kg propanu (to się inaczej nazywa R290).... Zwozisz znalezione barachło do jakiej komórki i zaczynasz klecić w całość z podręcznikiem w jednej ręce... Jak czego braknie, to lecisz do "rasowej" hurtowni chłodniczej, płaczesz i płacisz i masz... Dalej to do tej komórki - domontować ten klamor... Napychasz to ODPOWIEDNIO gazem, załączasz i się cieszysz nową, śliczną PC... Pozdrawiam Adam M. Jakie to proste Ale chyba jednak się nie podejmę - efekt może być dosłownie piorunujący tak na marginesie - słyszałam, że można obniżyć koszty PC wodnej zatrudniając "zwykłego" kopacza studni, a od firmy zajmującej się tech. grzewczą kupić wszystko, co do PC niezbędne (można zaoszczędzić kilkaset zł na metrze). Czy ktoś przećwiczył taki manewr? A może zna jakiś lepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 07.09.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 "Adam, Twoja instrukcja nie dotyczy ludzi szkolonych w zakresie interpretacji "Dziadów" Mickiewicza " Niestety! Wiem! Ale... Nie święci garnki lepią! Byłem w klasie muzyczno-plastycznej! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 07.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 W sprawie tak poważnej jak alternatywne źródła ciepła- powinni wykazać się mężczyźni i pierwsi zadzwonić do Waisa Ale ja również mogę się poświęcić. A może będziemy losować ? A tak w ogóle: kto jest za tym pomysłem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 09.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 W BLUE CITY w dn, 15-16 września w godzz. 10-18 odbędą się Targi systemów grzewczych i kominków pt:"CIEPŁY DOM" Więcej na "grupie kampinoskiej. POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidiasiem 02.10.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 a co z Funduszem Ochrony Środowiska, albo z Ekofunduszem czy tam ktos z Was próbował się dopytać o dofinansowanie, ja zaczynam dopiero w tym temacie i przy ofertach które dostaję z różnych firm na PC nawet na czerwono jak wół wielkimi literami pisze ZAŁATWIAMY dofinansowanie z ww. funduszy. Wiem już z własnego doświadczenia z innej dziedziny, że z dofinansowaniami jest jak z UFO wszyscy o tym słyszeli ale nikt nie widział na własne oczy No ale może trafimy na kogoś bardziej oświeconego który powie jak jest faktycznie z tymi dopłatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 03.10.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 W zesżłym roku robiłam podchody aby może cos dofinansowali. Gmina, w której buduję odesłała mnie do FOŚ bo to oni kasą dzielą. Tam powiedzieli mi, że dotacje raczej dostają duże podmioty ze względu na ich większą eksploatację niż "dom Kowalskiego". Można złozyć wniosek ale nikłe są szanse aby coś dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 04.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2007 Może jednak warto zadzwonić do radia ZET do Waisa. Rzuciłam wyżej taką propozycję, ale nie ma chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 05.10.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Może jednak warto zadzwonić do radia ZET do Waisa. Rzuciłam wyżej taką propozycję, ale nie ma chętnych w czym problem. zadzwon...chyba sie nie wstydzisz :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 05.10.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 mam już numer telefonu- ale uważam, że ogrzewanie to domena mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sako 05.10.2007 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 mam już numer telefonu- ale uważam, że ogrzewanie to domena mężczyzn Jako mezczyzna - uwazam ze jawna to dyskryminacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts