śnieżynka 04.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Domek wygląda coraz piękniej ,już prawie można pakować walizki. macie już jakąs niej bądź więcej konkretna datę przeprowadzki?I jeszcze chciałam zapytać ile cm stropu wylaliście u nas jest w projekcie 16 i nie wiemy czy aż tyle wylewać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 05.06.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ja chce w grudniu i jesli nasz pan od wykonczeniowki nie nawali i jesli uda sie sprzedac mieszkanie to mam nadzieje ze sie wprowadzimy przed swietami. Mamy jednego goscia od calej wykonczeniowki - ocieplanie poddasza, plytki, gresy, szpachlowanie, parkiet, stiuki, sufity podwieszane i inne bajery jest bardzo solidny i robi swietnie choc jeszcze nie wiem ile zaplacimy. Ale sadze ze duzo Projekty pokaze jak beda gotowe, a nasz proekt łazienki w okolicach wanny idzie do przeróbki - cos nam tam caly czas nie gra jesli chodzi o układ płytek. A co do grubosci stropu to my mamy 13 cm czyli grubosc cegły + zaprawa - moj kierownik radzil zeby zrobic 15 ale szczerze przy tej grubosci to chodzi o to ze idac nie ma sie wrazenia jakby strop pracowal. U mnie faktycznie takie wrazenie bylo ale po wylaniu wylewki ( a pod nia styropian) jest ok. Dawniej robiło sie monolit na 10 cm i bylo ok. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. basiah z tego co widac na zdjeciach bedzie fajny domek - musze pojezdzic i namierzyc to Twoje cudo a balaganem sie nie przejmuj - ja mam taki sam i jeszcze ze 30 workow z resztkami styropianu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 28.06.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2008 Czesc wykonczeniowka stoi. Mam projekt salonu i kuchni - rewelacja. Jak znajde czas to nadrobie zaległosci dziennikowe. Mamy juz drzwi zewnetrzne, gaz i czekamy az dokoncza nam elewacje i położą tynk. Wykonczeniowiec wejdzie pod koniec lipca i juz bedzie działał. najpierw zacznie ocieplac poddasze, potem plytki i szpachle i takie tam inne, a na koncu parkiet.Pozdrwiam i gratuluje dachu - to byl chyba najfajniejszy moment jak juz dom byl przykryty. Czym kryjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 31.07.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzieki Wrocilismy wczoraj, bylo super poza tym ze nam sie synus rozchorowal i przez 4 dni jadl tylko wase z maselkiem i pil wode. Bał sie tez fal i woda dla niego za zimna - ma to po mnie ja do morza wchodze tak 10 minut Ciesze sie ze podoba sie wizualizacja mam nadzieje ze na zywo wyjdzie jeszcze lepiej. Jak tam u Ciebie postepy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 13.08.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam,Jak na razie pytamy o kostke - cena nas powaliła - ok. 34 tys. (120 m kostki i ok 60 tarasow) Ogrodzenie chcemy słupki z klinkieru takiego jak komin i jakies proste 'zeliwo'. Jak u Ciebie postepy? Dachoweczka na dachu? W ktorym dokladnie miejscu jest Twoj domek - podjade poogladac.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
donano 06.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Bylem, domek widzialem, rozwiazania poobczajalem, parapety na 90% bedziemy miec takie same Powodzenia w wykanczaniu:) Aha najmlodszy inwestor jest superowy Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 07.09.2008 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Dzieki mnie rowniez bylo bardzo milo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 12.10.2008 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 Witam hunk czytam sobie co u Ciebie nowego na budowie (że już nie wspomnę jak chciałbym żeby to nasza budowa była na finiszu tak jak u Was )a mój mały synalek spojrzawszy na Twój awaterek krzyczy do mnie MAMA MAMA MÓJ KOLEGA i tak sobie myślę że mnie coś ominęło pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 19.10.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Witam serdecznie, Szczerze mówiąc, musze potwierdzic to co ogolnie słyszy sie na forum. Im blizej konca tym gorzej - brakuje kasy, zbyt duzo rzeczy w sklepach i nie mozna sie zdecydowac. Ale tak na serio to juz sie nie moge doczekac przeprowadzki, chocbym miala spac na materacu. Moj synek tez sie cieszy ze bedzie mial auta na scianach namalowane. Pozdrawiam i zycze powodzenia i cierpliwosci w budowaniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro26 10.11.2008 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Witam,mam ogromna prosbe. czy moglbym otrzymac jakies namiary na p. Zbyszka, elektryka?Buduje dom w Łańcucie.z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 10.11.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 Poszło na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karlasta 26.11.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 elewacja w ciekawym kolorze choc na każdym ujeciu jakby w innym.... co to za tynk?? z góry dzieki za szczegóły! i pozdrawiam podkarpacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śnieżynka 27.11.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Cięgle tu zaglądam co nowego u Was słychać. Tarasy podobają mi sie bardzo możesz zdradzić co to za płytki (ewentualnie ich cenę na prv). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 29.11.2008 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Tynk Caparolla silikonowy Savanne 16Faktycznie kolor zalezy od slonca - bardzo jasny krem z tonacji brazu a nie cytryny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 17.12.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Dzieki. Kostka faktycznie ładna ale cholernie droga. No coz robi sie to raz w życiu.Robota idzie do przodu a ja nie mam czasu uaktualniac dziennika. W sobote wchodza parkieciarze. Druga lazienka bedzie gotowa za tydzien zostaje dokonczyc hall i wiatrołap. Malowanie dopiero w styczniu po parkietach. Kasa sie konczy i trzeba pozyczac. Tragedia jak pieniadze uciekaja, potwierdza sie to co mowili inni na forum - teraz to kazdej 100 szkoda na glupoty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 08.01.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Wielkie dzieki za zyczenia - Tobie tez dużo zdrowia i szczescia w Nowym Roku.Zeby budowa postepowała i było z nią mało problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WiHuRa 10.02.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Witam,Gratuluje fajnego domku.Pytanko dotyczace schodów, napisz coś bardziej szczegółowo bo właśnie takie chcemy zrobić. Jaki wykonawca ? może możesz go polecić ? jaka cena za materiały i robocizne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 10.02.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Jestem pod ogromnym wrażeniem Domek wygląda pięknie , kiedy przeprowadzka ? Elewacja i kostka cudna Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 12.02.2009 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Wielkie dzieki. Ciesze sie ze sie podoba nasz domek. Co do schodow to robil nam je znajomy wiec cena nizsza niez normalnie. I schody i balustrada jest z merbau, potem podklad D5 - zeby bylo ciemniejsze i na to 2 warstwy lakieru. Jakby trzeba bylo kontakt to pisz na priv.Wprowadzamy sier chyba w sobote 21 lutego taka mam nadzieje.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 22.02.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 DziekiTak przeprowadzamy sie w przyszła sobote. Mialo byc w ta ale sie nie wyrobilismy.PozdrawiamJak tam Twoj domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts