Gość agdo 18.07.2003 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Czy na forum jest użytkownik pompy ciepła w-w, który mógłby siępodzielić swoimi spostrzeżeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Ja nie mam ale kolega to użytkuje. Jest ok. ale..... Studnia zrzutowa nie przyjmuje wody bo poziom wody jest za płytko i gościu wali to do rowu. Jakość wody niue jest ok i ma niejakie problemy z filtorwaniem. Ale tak ogólnie to jest ok. Z dyskusji na forum kiedyś wyczytałem, że pompa do wody trochę kilowatów pobiera, co podbija koszty użytkowania w stosunku do solanki. Z drugiej strony sprawność układu jest trochę lepsza. Ja przymierzałem się do pompy woda-woda, ale niestety studnia nie dała takiej wydajności i klapa. Za jakieś 2 tydnie będę kopał i zakładał kolektor ziemny !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Jaka pompa?MCB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts