Rom 16.01.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jestem w szoku , pędzisz jak burza! Mam pytanko, ale proszę o wyrozumiałość : czy to coś z cegieł to obudowa komina? ja bym stawiał NA KOMIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 16.01.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 ROM ma rację. To jest komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek1204 16.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Byliśmy w gotowej Iskierce. Bez powiększenia kuchnia jest miniaturowa jak dla nas. Dobrze zrobiliście dodając ten 1 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 20.01.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Strop to ważna rzecz!! Tak więc gartukuję tempa.Widze, że decydujesz się na monolit. Czemu nie np. terriva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 20.01.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Jest kilka powodów co do stropu. Np. koszty. Monolityczny jest niestety tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pegi 21.01.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Panowie uświadomcie mnie co znaczy monolit bo to drugie to juz wiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Panowie uświadomcie mnie co znaczy monolit bo to drugie to juz wiem??? Poczytaj sobie np tutaj: http://www.muratordom.pl/budowa-i-remont/dachy-i-stropy/strop-monolityczny-czy-gestozebrowy_,6330_16948.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 26.01.2008 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Myślałem, że monolit droższy, bo wiecej stali trzeba, a stal bardzo droga... Słyszałen, ze ma być ujemna temperatura tak więc musz się spieszyć z tą więźbą i dachen.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pluszku 31.01.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2008 Idziesz jak burza. Ekipa niezła.Poza tym budujac sie zima - wygrałes.Ceny sa duzo nizsze niz latem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martula-31 03.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2008 witam piękna okolica,takiej działki szukam,mozesz powiedzieć gdzie koło Płocka się budujesz?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maja W. 04.02.2008 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 phox wow...co za tempo!! A działeczka i ten Twój private wood...palce lizać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szulu 05.02.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Niesamowite tempo No i już wiem kto zamówił w tym roku taką zimę Za taką pogodę dziękują Ci pewnie wszyscy budujący a również ja i mój licznik od gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.02.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 No pogado jest super i widze, że w 100% wykorzystujecie to.. A jakie piękne zdjęcia i okolica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 05.02.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Prawdę mówiąc w planach były tylko fundamenty przed zimą. W umowie z ekipą mam termin odbioru stanu surowego otwartego w okolicach połowy kwietnia. Heh skończą 2 miesiące przed terminem. Na koniec marca już jestem umówiony z ekipą od tynków. Po drodze jeszcze planowane jest pozatykanie wszystkich dziur oknami i zrobienie elektryki. Jak tak dalej pójdzie to po wakacjach się wprowadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 widziałem najnowsze zdjęcia i muszę powiedziec że poddasze jesst naprawdę wielkie jak się patrzy na domek z zewnątrz to nie wydaje się że takie wielka jest góra. a najlepszy i tak jest widok z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamaju 09.02.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam! Pięknie położona działka! No i jestem pod wrażeniem tempa budowy (a ja tracę czas czekając na wiosnę... ). Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 phox widziałem dach i muszę powiedzieć że pięknie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 21.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Witam! Jestem pod wrażeniem tempa budowy. Z tego powodu patrzę na swoje ławy fundamentowe i myślę, kiedy to u mnie będzie tak wyglądać... Dla mnie fora z budową Iskierki - to skarbnica informacji i pomysłów, rozwiązań. Teraz Ciebie zamęczę pytaniami: Jakiej wielkości ścianka kolankowa i wymiary okien na górze, szczególnie w pokojach nad kuchnią? Dzięki z góry Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belfego 21.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Właśnie jeszcze raz przeglądnęłam Wasz dziennik budowy i natknęłam się na wzmiankę, że okna na górze mają 150*150, czyli takie jak my chcemy. Nie było informacji o ściance, proszę więc o jej wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
phox 22.02.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2008 Czołem ! Z okien jesteśmy bardzo zadowoleni, że są większe. W zasadzie to tam powinny być drzwi balkonowe, ale jakoś średnio nam się podobał balkon nad tarasem. Okna faktycznie są 150x150, czyli dokładnie takie jak w salonie. Dzięki temu domek z zewnątrz wygląda spójnej. Co do ścianki kolankowej to poszła ona do góry o 1 suporeks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts