Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

dobre kanapy?

kania

Recommended Posts

niedawo remontowałam mieszkanie i również zdecydowałam się na TRIVIO z BIZZARTO, nie żałuję wyboru:D potwierdzam rewelacyjną jakość, mebel zdecydowanie warty swojej ceny:)

polecam firmę Bizzarto;)

pozdrawiam:)

• Odpowiedzi 52
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

Przyłączę się do powyższego chóru piewców Bizzarto. Mam sofę Porto 2,5 z funkcją spania (stelaż belgijski) - bardzo wygodna do siedzenia, do spania dla gości też :)

Obsługa w salonie rewelacja!!! Wszystkiego się dowiedziałam, kawę wypiłam, przywieźli w terminie, jaki mi pasował, mimo że mieli kłopot z przechowaniem mojej sofy kilka dni dłużej.

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/hi/vg/3fv8/dBBJPRAdBrDRLeKNzB.jpg

Tez zwróciłam uwagę na firmę Bizzarto szukając kanapy do salonu i zaciekawila mnie sofa Calvados. Czy moze któs użytkował i wie moze czy samą pufe mozna dokupic czy nie maja pufy w zestawie? Drugi na liscie jest Linkoln z Livingroom'a tylko ze nie maja pufy z tego modelu...Ja szukam nowoczesnej sofy nierozkładanej w prostej formie i dosc długiej w prostej lini ok 3,5 m...do tego chcialam pufe dostawianą:) Szukam i nic nie znajduje...

• 6 months później...

Kachna właśnie ogąladałam twoje zdjęcia z budowy. Jestem pod wrażeniem ,masz piękny dom. Wszysko mi się podoba. Mogę zapytać co masz na podłodze w salonie. Mam też pytanie o sypialnię, a konkretnie o tapetę i farbę ( może pokażesz ją w wątku o sypialniach - jest piękna).

Nie wspomnę o łazience, ale tam wiem co masz :) te płytki są piękne. Wogóle masz wszystko "moje". Cudnie!!!

Na koniec zdradź cenę tych kanap bo szukałam w necie i nie znalazłam. :(

• 3 weeks później...
Kachna właśnie ogąladałam twoje zdjęcia z budowy. Jestem pod wrażeniem ,masz piękny dom. Wszysko mi się podoba. Mogę zapytać co masz na podłodze w salonie. Mam też pytanie o sypialnię, a konkretnie o tapetę i farbę ( może pokażesz ją w wątku o sypialniach - jest piękna).

Nie wspomnę o łazience, ale tam wiem co masz :) te płytki są piękne. Wogóle masz wszystko "moje". Cudnie!!!

Na koniec zdradź cenę tych kanap bo szukałam w necie i nie znalazłam. :(

Głupio mi, ze dopiero teraz odpisuję :oops: ale moze jeszcze tu trafisz :) Po pierwsze wielkie dzięki za pochwały domku i wystroju :wink:

A teraz odpowiadam:

Podłoga w salonie -parkiet 2-warstwowy merbau, o ten:

http://www.allegro.pl/item938599376_dlh_poland_podlogi_warstwowe_ifloor_drewno_merbau.html

Tapeta kupiona w Leroy Merlin, ale na Allegro też jest:

http://www.allegro.pl/item936181126_tapeta_zmywalna_tapety_winylowe_flair_b_n.html

Cena kanap: razem-6 tys zł za 2 kanapy skóra+tkanina i pufo-stolik kawowy :)

Co do farby w sypialni -jest to Cafe Latte z Dekoralu (lateksowa acrotix).

• 1 month później...
hej. macie piękne kanapy ja natomiast zastanawiam się nad narożnikiem lavello firmy helvetia czy ktoś może go użytkuje lub zna użytkownika? w internecie znalazłam rożne ifno na temat tego producenta - że podobno problemy z obsługa klienta i reklamacjami. A propos może ktoś z Gdańska kupował te sofę bo znalazłam tylko dwa sklepy które ją sprzedają a jeden ma fatalną opinie w necie (Agata Meble w Gdańsku). wielkie dzięki za odpowiedz.