d5620s 23.08.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Wkrótce stane przed problemem urzadzenia garderoby i szafy typu comandor-nie chce robić tylnych ścian z płyty meblowej-tylko co wtedy na ścianę? Tapeta za jakiś czas zacznie odłazić, zwykła farba moze trochę brudzić-może lateksowa? poradźcie mi cos co zda egzamin na parę lat:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karmelcia 23.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ja mam pomalowana zwyklą biała farbą i nic sie nie dzieje szczegolnego z nią. Moze trochę sie przybrudziła ale po 8 latach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 23.08.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 a nie brudzi wam ubrań, nie łapie kurzu? bo ja chce miec wszystko na drążkach powieszone....i troche mam stracha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.08.2007 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 No tak,jak Comandor to bez pleców,bez ścianki bocznej (tylko listwa przybita do ściany) i bez podłogi.Jednym słowem popelina za ciężkie pieniądze.Zrób plecy z cienkiej płyty pilśniowej.Są laminowane lub lakierowane.Kosztuje to niewiele a masz czysto w szafie.Przybijasz to długimi cienkimi gwózdkami albo dobrym zszywaczem.Gwózdki wbijasz na przemian pod skosem aby zbyt łatwo nie wypchać pleców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.08.2007 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Wkrótce stane przed problemem urzadzenia garderoby i szafy typu comandor-nie chce robić tylnych ścian z płyty meblowej-tylko co wtedy na ścianę? Tapeta za jakiś czas zacznie odłazić, zwykła farba moze trochę brudzić-może lateksowa? poradźcie mi cos co zda egzamin na parę lat:) Pozdrawiam A musisz zamawiać w Komandorze? Ja swoje zamówiłam w tej samej firmie co kuchnię i za cenę niższą niż Komandor czy inny Senator, mam szafy z plecami i z podłogami, a wszystkie drzwi są otwierane co uważam za dużo bardziej wygodne niż przesuwne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikoru 25.08.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Ja mam ściany we wnęce pomalowane jasnozieloną farbą olejną (akurat taką miałam w domu). Wygląda super i sprawdza się wyśmienicie. Nic nie schodzi i nie brudzi. Dodam jeszcze, że szafę użytkujemy od pięciu lat.Bratowa zrobiła tapetę i żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 26.08.2007 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Nie kupuję w Komandorze-napisałam tylko typu Komandor:) Nie chcę "pleców" i scianek bocznych bo korzystamy z gotoeych zestawów garderobianych -takich przykręcanych do sciany na szynach. To fantastyczna sprawa bo można sobie dowolnie zmieniać ustawienia półek i mi akurat taki zestaw odpowiada) Zabudowa będzie do 2,90 m i nie chcę tam zwykłych półek tylko np. takie drążki ściągane itp badziewie:) wyjdzie o wiele wiele taniej niz komandor tylko co z ta scianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 26.08.2007 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Miałam ten sam problem. Stanęło na dobrej farbie zmywalnej, takiej do stosowania w kuchniach i łazienkach. Kolorek raczej jakiś ciemniejszy. W starym mieszkaniu też miałam tak malowane, na dodatek zwykłą jakąś emulsją z lat 70'tych (czyt. tym co się udało "zdobyć"), na szczęście nie brudząca była. Rozwiązanie jest bdb. W sumie to jak często myje się szafę w środku? Bo tak to przy okazji malowania chałupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzado 27.08.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 boazeria drewnianapanele ściennefarba zmywalnaglazuragoła ściana bez tynku (cegły zaimpregnowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts