marekd 18.07.2003 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 sprzedam pustaki ceramiczne z plecewic U-220 kl.15 ilość ok 800,oraz pustaki stropowe keramzytowe w ilości ok.200 .Tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioska 27.07.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 a po ile te pustaki i czy transport jest wliczony? Skąd by one jechaly?Wioska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 27.07.2003 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2003 pustaki z Łodzi a dokładnie z Antoniewa pod Łodzią, pustaki z plecewic chciałbym 1,60 bez transportu a pustaki stropowe 2,70 bez transportu, a skąd Ty jesteś?pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wioska 29.07.2003 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 czesc,szkoda, ze zagladam dopiero teraz...a wiec tak: jestem z Warszawy, ale buduje miedzy Mszczonowem a Grojcem nad droga 722 (Sochaczew - Minsk Maz) Wszystko sie rozbija o ten transport, bo ja nie mam jak, kiedy itp zająć się jego organizacją. Pustaki stropowe potrzebuje na juz, ale 350, wiec je chyba sobie odpuscimy...a co do U220 to daj znac ile by bylo z transportem z hdsem na miejsce (ile to palet jest?) pozdrawiam,wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 29.07.2003 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 czescpustaki stropowe sa z Mszczonowa wiec podejrzewam ze ty tez kupisz z tej samej firmy skoro juz i tak potrzebujesz a ja cchce je sprzedac to moze i tak sie dogadamy,zorientuje sie ile bedzie kosztował transport , zreszta ja handluje z transportowcami wiec moge zalatwic transport nieco taniej ,a co do pustaków stropowych to na palecie jest 96 sztuk wiec bedzie tego 8-9 paletczekam na odzew pozdrawiama swoja droga masz ciekawą ksywę -wiocha?Marekd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 29.07.2003 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 mały błąd na palecie jest 96 sztuk pustaków ściennych a nie stropowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekd 29.07.2003 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 jakby co to mój kontakt na gg 5321289 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klemba 30.07.2003 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 to ja Wioska czasowo pod innym nickiem, bo z innego maila.sprawa pilna bo ja juz musze zamawiac te pustaki w Mszczonowieczy ta Twoja czesc jest tam skladowana?w pracy nie moge sie zalogowac do ggzadzwon prosze do mnie 602 777 187, dzieki, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 30.07.2003 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2003 doradził mi sąsiad zza barakaże jest sobie gazeta takaco się "oferta" nazywai sporo ogłoszeń w niej bywai bywa tam anons takiże "tanio sprzedam pustaki" zaglądam w ofertę, a tupo jeden dwadzieścia są Udwa dwa zero z dowozemwarto spróbować może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts