BigPiotr 29.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Drogo Cię wyjdzie ta skrzynka. Odkup mu taką ilość (używanych) i oddaj. Kłaniaj się grzecznie ale chlodno i za żadne skarby nie pij z nim (skończy się bójką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JackD 29.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 a gówno bym odkupił....a na co mnie druga skrznia na narzedzia.....może powiedzieć, że jego deski były dłuższe, szerokie, albo grube... i wyjdziesz na idiotę kolejny raz... olej gościa. przecież wiesz do czego jest zdolny, żaden pożytek z tego sąsiada.... płot 2.20 tuje na 3 metry i spoko zajmij się swoimi sprawami, i czekaj na rozwój sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
civic9 29.08.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 może też powiedzieć, że on kupił na szalunki 2 albo 3 kubiki desek, i to nawet może być prawdą. może stąd mu wyszło to 1000 zł. by się zgadzało. ale może jednocześnie nie pamiętać lub nie wiedzieć, że połowa albo i więcej się zmarnowała/poszła na coś innego. i jak mu odkupi tyle co wziął to się dopiero okaże, że to 25% tego co jemu się wydaje, że wziął. ciężka sprawa :/ idę jutro oddać stemple (ale chyba mam jednak normalnych sąsiadów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 29.08.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ja bym temu sasiadowi odkupił deski i kupił jeszcze flaszke za to że Ci użyczył swoich, a pózniej bym już wiecej z nim żadnych kontaktów nie utrzymywał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 29.08.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Ja bym temu sasiadowi odkupił deski i kupił jeszcze flaszke za to że Ci użyczył swoich, a pózniej bym już wiecej z nim żadnych kontaktów nie utrzymywał. po co ta flaszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sasha 30.08.2007 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 równie dobrze sąsiad mógł dostać opier od swojej żonki (herszt baby) i niesiony emocjami ..... odkup deski - postaw flaszkę to będzie jak test- jak normalny, potem cię przeprosi jak idiota weźmie flaszkę i powie że jego deski były lepsze. Co najważniejsze będziesz miał pewność że to idiota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 30.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zdecydowanie oddaj deski, ale najpierw zapytaj ile by chciał za to nowych, a ile używanych i skalkuluj co Ci siĘ bardziej opłaca( może dla pogladu sprawy masz w domu jakieś stare zdjęcie dokumentujące budowę na których akurat widac tą stertę desek). Dla mnie to skończony palant choć nie jest to wyjątek. Pozdro POPIERAM 3 m. TUJE !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts