alis14 23.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2007 Ładne produkty, nieuczciwy handel.Handlowiec od dystrybutora fabryki z Pruszcza Gdańskiego ENTRA (firma INTERNO z Bartckiej) wydzwaniał do nas po pięć razy dziennie, dopóki nie podpisaliśmy zamówienia. Zostaliśmy zwyczajnie oszukani – w dużym zamówieniu na kilkanaście par drogich luksusowych drzwi zostały wpisane jedne, których wymiary miały być dopisane później. I okazało się, że to „później” kosztuje 5 % wartości CAŁEGO zamówienia, chociaż zmiana jest tylko w jednych drzwiach. Dyrektor fabryki, niejaki Pan Nowakowski, powiedział mi dzisiaj, że nie jestem stroną umowy (pomiędzy ENTRĄ a INTERNO), w związku z czym… a to przecież ja płace za tę ich umowę i współpracę.Nie ma żadnej możliwości dogadania się z nimi. Klient, jak coś podpisze, to już nie ma pola manewru, za to fabryka… może wszystko. Aż boję się pisać, bo może mi nie przyślą tych drzwi?Jest wiele firm, które produkują dużo i ładnych drzwi. Unikajcie handlowych oszustów, na jakich nam zdarzyło się trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts